Επιφυλακτικότητα στον ΠΑΟΚ για το θέμα των χρεών

Ακούν πολλά, αλλά περιμένουν τις πράξεις... Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί αυτή τη στιγμή η κατάσταση στη διοίκηση του ΠΑΟΚ αναφορικά με το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο, αφού αναμένουν το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου για το φλέγον ζήτημα, προκειμένου να πάρουν θέση.

Μπορεί πριν από κάποιες εβδομάδες να προέκυπτε αισιοδοξία σχετικά με την εξεύρεση λύσης στο θέμα των ληξιπρόθεσμων χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, αλλά επειδή στον «Δικέφαλο» δεν θέλουν να προτρέχουν, περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις επί του ζητήματος.

Στον ΠΑΟΚ είναι επιφυλακτικοί, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι ασκούνται πιέσεις προς την κυβέρνηση για να βρεθεί μια οριστική λύση, αφού το θέμα δεν απασχολεί φυσικά μόνο την ΠΑΕ, αλλά και γενικότερα όλο τον επιχειρησιακό κλάδο στη χώρα.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν πρόκειται να σχολιάσουν οτιδήποτε βγαίνει στον Τύπο για αυτό το θέμα, αλλά μόνο το τελικό κείμενο που θα θέτει και τα οριστικά δεδομένα για το συγκεκριμένο πρόβλημα. 

Όπως, άλλωστε έχουν ξεκαθαρίσει πολλάκις στον «Δικέφαλο», αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη διοίκηση να αποτελέσει παρελθόν άπαξ διά παντός ο «βραχνάς» των χρεών προς το Δημόσιο