«Τελειώνει» Νικοπολίδη ο Περέιρα

Θέμα με το μέλλον του Αντώνη Νικοπολίδη προέκυψε στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Βίτορ Περέιρα ζήτησε την απομάκρυνση του παλαίμαχου τερματοφύλακα και μέλους του τεχνικού τιμ.

Ο λόγος που φαίνεται πως προέκυψε ήταν διαφωνία στον τρόπο λειτουργίας και σκέψης προπονητικά με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει συνάντηση με τον Αντώνη Νικοπολίδη και να του ανακοινώνει την απόφαση του. 

Ο Νικοπολίδης εντάχθηκε στο προπονητικό δυναμικό του Ολυμπιακού και πάλι το περασμένο καλοκαίρι όταν στον πάγκο ήταν ο Μίτσελ. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το διαφαινόμενο τέλος του Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό θα ανακοινωθεί σύντομα και επίσημα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα με τον Εργοτέλη υπήρξε αντιπαράθεση στον πάγκο ανάμεσα στον Νικοπολίδη και τον βοηθό του Περέιρα. Προφανώς όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στον Περέιρα και τους βοηθούς του και τον Νικοπολίδη και ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε, προφανώς έχοντας το «οκ» και της διοίκησης, να μην βρίσκεται πλέον στο τιμ του ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και το κατά πόσον αυτές οι πληροφορίες που μεταφέρουμε θα επιβεβαιωθούν και από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.