Κιτρινόμαυρη... τρέλα για τα εισιτήρια του ντέρμπι!

Πολύ μεγάλη η ζήτηση από τον κόσμο της ΑΕΚ για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε τις διαδικασίες για την έκδοση των εισιτηρίων η ΠΑΕ. Ήδη «άνοιξε» η φόρμα αγοράς τους διαδικτυακά και την Τετάρτη ξεκινά η προπώληση στα εκδοτήρια.  

Οι... διαθέσεις του κόσμου της ΑΕΚ εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, είχαν φανεί από την επομένη κιόλας του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη, όταν στην ΠΑΕ είχαν δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα και e-mail για τα εισιτήρια του επαναληπτικού. 

Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε οριστικά η ημερομηνία διεξαγωγής της ρεβάνς, το πρώτο που έκαναν οι ιθύνοντες της ομάδας ήταν να κινήσουν τις διαδικασίες για την έκδοση των εισιτηρίων, καθώς όλα δείχνουν ότι η ζήτηση θα είναι μεγάλη (για τον λόγο αυτό, άλλωστε, αποφασίστηκε να ανοίξει και το άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ). 

Ήδη, από το μεσημέρι «άνοιξε» η ειδική φόρμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, ενώ όπως ανακοινώθηκε, από αύριο Τετάρτη θα ξεκινήσει και η προπώλησή τους από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου.