Επανέναρξη χωρίς κόσμο!

O Σταύρος Κοντονής αποκάλυψε πως το Πρωτάθλημα ξεκινά ξανά την Κυριακή, αλλά χωρίς οπαδούς σε κανένα γήπεδο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Το gazzetta.gr βρέθηκε στη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Γιώργο Μποροβήλο και τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, στην οποία έδωσαν το παρών και ανταποκριτής από τη Βραζιλία!

Το ραντεβού ξεκίνησε στις 15:00 και ξεπέρασε τις δύο ώρες, με τον ίδιο τον Σταύρο Κοντονή να μην κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και των Πρωταθλημάτων μετέφεραν το καλό κλίμα της συνάντησης, στην οποία συζητήθηκαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν άμεσα, αλλά και μετά το τέλος του Πρωταθλήματος, ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι ακόμα δεν υπάρχει απόφαση. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Κοντονής ξεκαθάρισε ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή, χωρίς όμως την παρουσία κόσμου. Ο Υπουργός, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr, βρισκόταν σε άμεση συνεργασία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και παρότι μετά το τέλος της συνάντησης διέρρεε ότι η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί την Πέμπτη και ότι ο Κοντονής δεν θα κάνει δηλώσεις, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποκάλυψε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος χωρίς οπαδούς.

Μετά το τέλος του ραντεβού ο Γιώργος Γκιρτζίκης δήλωσε: «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια απόφαση, ο κύριος Υπουργός φαίνεται θα πει αυτό που πρέπει να πει αύριο το πρωί. Δικαίωμά του είναι να πει αυτό που θα αποφασίσει τελικά, εμείς είχαμε μια συνάντηση μαζί του, αναλύσαμε πολλά θέματα, τα οποία θα τεθούν  κάποια τις επόμενες μέρες και κάποια στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της βίας. Νομίζω όσα ειπώθηκαν στηρίζονται σε μια λογική, προκειμένου να μην ξανασυμβούν αυτά που συνέβησαν σε κάποιους αγώνες», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Παρότι ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους δεν απάντησε σε ερωτήσεις για το τι ακριβώς προβλέπουν τα μέτρα και το τι θα γίνει μ το πρωτάθλημα. «Νομίζω θα πρέπει να περιμένετε να τα ανακοινώσουν», υποστήριξε, ενώ σε ερώτηση που του έγινε και αναφέρθηκε ότι η Πολιτεία είναι δύσπιστη σε αυτά που της έχουν μεταφέρει οι ποδοσφαιρικοί φορείς απάντησε: «Αυτό το λέτε εσείς. Εγώ δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο, η συνεργασία μας είναι άψογη. Συζητήσαμε όλα τα θέματα και πάνω σε αυτό θα βγει η απόφαση».

Πηγή: gazzetta.gr