«Το σημαντικό είναι να νικάς»

Ναι μεν δεν έκρυψε την χαρά του για το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 18ης αγωνιστικής, ωστόσο στην συνέχεια ο Μλάντεν Πέτριτς ανέφερε πως το σημαντικό είναι να κερδίζει ο Παναθηναϊκός.

Ο Κροάτης επιθετικός του «τριφυλλιού» παρέλαβε σήμερα Πέμπτη στο Κορωπί το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 18ης αγωνιστικής (ήταν κόντρα στον Λεβαδειακό). Η βράβευση του 34χρονου επιθετικού πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από τον προπονητή της ομάδας Παίδων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Άρη Κυριαζή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μλάντεν Πέτριτς:

Για την βράβευσή του: «Ήταν μια εκτέλεση φάουλ από τον Πράνιτς στην αριστερή πλευρά. Έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και έκανα μια κεφαλιά με βουτιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν και είμαι χαρούμενος γι' αυτό το βραβείο».

Για το γκολ: «Φυσικά είναι πάντα όμορφο όταν παίρνεις βραβεία, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι το γκολ που σκόραρα μας έδωσε βαθμούς. Στο φινάλε αν είναι όμορφο ή όχι ένα γκολ, δεν είναι τόσο σημαντικό. Ασφαλώς και είναι όμορφο όταν σκοράρεις ένα φανταστικό γκολ και παίρνεις βραβεία, όμως το πιο σημαντικό είναι να παίρνεις βαθμούς και νίκες με αυτά τα γκολ».

Για το γεγονός ότι σκοράρει αρκετά με κεφαλιές: «Όταν ήμουν νέος, είχα έναν προπονητή που του άρεσε να δουλεύει πολύ στις κεφαλιές μετά την προπόνηση και ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Στα φάουλ, στα κόρνερ... Είναι κάτι που έκανα και πριν, όμως νομίζω πως όλα όσα κάνεις όταν είσαι νέος, σε βοηθούν όταν μεγαλώνεις».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Κυριαζή:

Γ ια τη βράβευση του Πέτριτς για το καλύτερο γκολ της 18ης αγωνιστικής: «Ήταν πολύ σημαντικό γκολ και είναι πολύ σημαντικό που σκοράρει. Βοηθάει την ομάδα μας, δίνει σημαντικούς βαθμούς στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο. Να μας δίνει χαρές».