«Να χτυπηθεί το πρόβλημα στη ρίζα»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  Κυριάκος Κυριάκος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος , τις αλλαγές στο πρόγραμμα, αλλά και στο εβραϊκό ενδιαφέρον για το σωματείο.

Ο Κυριάκος αρχικά τοποθετήθηκε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος λέγοντας τα εξής: «Πρόκειται προφανώς για μία απόφαση ημίμετρο. Δεν είναι ούτε η πλήρης τιμωρία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ούτε η κανονική συνέχισή του όπως οραματιζόμαστε όλοι να είναι το ποδόσφαιρο με κόσμο και με κόσμο και των δύο ομάδων αν είναι δυνατόν. Από εκεί και πέρα μπορούμε να αντιληφθούμε τις δυσκολίες που έχει ο Υπουργός σε ένα συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο και κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις, ότι θέλει να δείξει τις προθέσεις του και να κερδίσει χρόνο μέχρι να μπορέσει να χτυπήσει τα προβλήματα στη ρίζα κάτι που ως ΠΑΟΚ περιμένουμε.

Η ατζέντα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, τις κάμερες και τα τουρνικέ έχει ανοίξει πολλές φορές, αλλά δεν είναι αυτό που χτυπήσει το πρόβλημα στη ρίζα του. Το τι μας φτάνει εκεί, το τι φέρνει τον κόσμο σε τόσο μεγάλο εκνευρισμό και πόσο εύκολα προκαλούνται περιστατικά βίας στα γήπεδα. Πιστεύω ότι το διάστημα είναι αρκετό για να γίνει περισσότερη ουσιαστική η κουβέντα. Αυτό θέλουμε κι αυτό περιμένουμε».

Για τις αλλαγές στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Superleague: «Όχι. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια πληροφορία. Ομόφωνη απόφαση με το δεδομένο να έγινε ψηφοφορία, όχι δεν έγινε».

Τέλος για τις φήμες που υπήρξαν χθες περί ενδιαφέροντος από ισραηλινούς επενδυτές είπε τα εξής: «Είναι ευκαιρία να αξιολογούμε την πηγή, το μέσο και τον άνθρωπο που γράφει την κάθε είδηση. Θα προσπαθήσω να δείξω όσο το δυνατόν περισσότερο σεβασμό μπορώ για τέτοιου είδους πληροφορίες. Είναι για Όσκαρ καλύτερου σεναρίου, για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών. Δεν έχει καμία βάση».