«Δυσκολότερο από τον Ολυμπιακό»

Η άδεια Λεωφόρος και η κακή ψυχολογία, μετά την αφαίρεση βαθμών, κάνουν για τον Παναθηναϊκό το ματς με τον ΠΑΟΚ πιο δύσκολο από εκείνο με τον Ολυμπιακό και αυτό τόνισε ο Αναστασίου στους παίκτες του.

O τεχνικός του Παναθηναϊκού κέρασε την Πέμπτη το μεσημέρι τους ποδοσφαιριστές του για τα γενέθλιά του, με γεύμα μετά από την προπόνηση. Ωστόσο το ματς της Κυριακής στην άδεια Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ είναι συνέχεια στο μυαλό του Γιάννη Αναστασίου και αυτό διότι δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρεθεί η ομάδα του και κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, καθώς η τιμωρία που ισχύει αυτή την στιγμή με τους μείον τρεις βαθμούς έχει ρίξει το ηθικό των «πράσινων».

Έτσι λοιπόν και την Πέμπτη και με αφορμή το πιο χαρούμενο κλίμα, λόγω της γιορτής του κόουτς, έγινε άλλη μία συζήτηση για το ματς με τον Δικέφαλο. 

Ο Αναστασίου σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» τόνισε πως η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα είναι πιο δύσκολη απ΄ ότι αυτή με την Ολυμπιακό, καθώς από τις εξέδρες θα λείπει ο 12ος παίκτης της ομάδας, καθώς φέτος η Λεωφόρος είναι πραγματικό κάστρο με μόλις μία απώλεια βαθμών για τον Παναθηναϊκό.