Βρίσκει λύση με Μπαϊράμι

Ο Εμίρ Μπαϊράμι δεν υπολογίζεται εδώ και καιρο από τον Παναθηναϊκό και στη Σουηδία αναφέρουν πως ήδη έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Εμίρ Μπαϊράμι μόνο με θαύμα θα συνέχιζε στον Παναθηναϊκό και του έγινε γνωστό πως δεν υπολογίζεται. Το πρόβλημα που έχει στην μέση δεν τον άφησε να δείξει το ταλέντο του, ούτε και δικαίωσε τον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος τον πίστεψε και του έδωσε αρκετές ευκαιρίες μέσα στη χρονιά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay» στην Σουηδία γίνεται λόγος πως ο Μπαϊράμι έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και είναι πολύ πιθανό άμεσα να βρεθεί στην Αθήνα, μαζί με τον εκπρόσωπό του για να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Το πρωτάθλημα στην Σουηδία ξεκινάει τον Απρίλιο και έτσι ό,τι είναι να γίνει θα συμβεί άμεσα, με τον Παναθηναϊκό να εξοικονομεί αρκετά χρήματα από το συμβόλαιο του Μπαϊράμι, καθώς η συμφωνία των δύο πλευρών έληγε το 2016 και την επόμενη χρονιά το Τριφύλλι θα έπρεπε να δώσει 300.000 ευρώ στον 27χρονο μεσοεπιθετικό.