«Ξέρουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ, δήλωσε ο Χόρχε Μπενίτες σε συνέντευξή του. Τι είπε ο Παραγουανός επιθετικός για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό, το πρόβλημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Χόρχε Μπενίτες στην κάμερα της Nova:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και το αν έκανε καλό: «Φυσικά, πιστεύω πως σε όλες τις ομάδες κάνει καλό ένα διάλειμμα γιατί δίνει το χρόνο για να διορθωθούν κάποια λάθη που έχουν κάνει. Και επίσης δίνει για να δουλέψουν και να συνεχίσουν με καλύτερο τρόπο»

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή: «Πιστεύω πως η ομάδα μας είναι ικανή για να κερδίσει τον αντίπαλό μας. Έχουμε την ποιότητα που χρειάζεται. Επίσης, έχουμε νικήσει ξανά αντιπάλους που ήταν αήττητοι. Και έτσι έχουμε αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε».
 
Για τις πιθανότητες κατάκτησης του νταμπλ: «Ναι, πιστεύω πως ο καθένας από εμάς γνωρίζει σε ποια ομάδα βρίσκεται. Η ομάδα μας έχει δυνατότητες και μπορεί να παραμείνει στην πρώτη θέση έως το τέλος του πρωταθλήματος. Όλοι οι παίκτες έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το πρόβλημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα: «Πιστεύω ότι σε όλες τις χώρες, λίγο - πολύ υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Απλώς εδώ είναι λίγο πιο έντονο, πιο μεγάλο. Και στη χώρα από την οποία προέρχομαι υπάρχουν περιστατικά βίας. Όχι, όμως, τόσο μεγάλα. Πιστεύω πως πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και έπειτα οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν την αρμοδιότητα και είναι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να συγκεντρωθούν, να μιλήσουν, να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Γιατί δεν είναι ωραίο ούτε για το ποδόσφαιρο, ούτε για την Ελλάδα». -