Στον «αέρα» το Πανθρακικός - Ολυμπιακός

Θέμα αναβολής του αγώνα του Ολυμπιακό με τον Πανθρακικό προκύπτει τις τελευταίες ώρες, καθώς το γήπεδο είναι σε πολύ κακή κατάσταση, με την βροχόπτωση στην Κομοτηνή να συνεχίζεται. Δείτε τις φωτογραφίες του gazzetta από τον αγωνιστικό χώρο!

Πολύ σοβαρός κίνδυνος αναβολής του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό προκύπτει τις τελευταίες ώρες, καθώς οι καιρικές συνθήκες έχουν επηρεάσει το γήπεδο των «πρασίνων», το οποίο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Οι βροχοπτώσεις το τελευταίο 24ωρο είναι έντονες, γεγονός που έχει επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το ήδη ταλαιπωρημένο χόρτο, ενώ δεν προβλέπεται να αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες μέχρι αύριο και ενδέχεται να χειροτερέψει ακόμα πιο πολύ η κατάσταση. 

Έτσι, είναι πιθανό το σενάριο να μεταφερθεί ξανά για την Κυριακή το παιχνίδι, όπως δηλαδή ήταν αρχικά προγραμματισμένο, πριν γίνει η αλλαγή που έφερε και έντονες αντιδράσεις από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ή να υπάρξει αναβολή και να εκκρεμεί η διεξαγωγή του! Αξίζει να σημειωθεί, πως με απόφαση της Σούπερ Λίγκας, αναβλήθηκε και το παιχνίδι Νέων, ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Πηγή: gazzetta.gr