«Υποχρέωση μας να το αντιστρέψουμε»

Ο Αλέξανδρος Τζίολης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, στην στάση των φιλάθλων να μην πάνε στο γήπεδο, ενώ υποστήριξε πως δεν είναι της παρούσης να μιλήσει για τα αίτια της αγωνιστικής πτώσης.

Ο διεθνής μέσος βρέθηκε στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και με δηλώσεις του αναφέρθηκε αρχικά στο αν θα η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει την ομάδα. «Σίγουρα η διακοπή μας βοηθάει να βρούμε χρόνο με τον καινούργιο προπονητή, το δυσάρεστο είναι πως δεν είμαστε σε καλή θέση και υποχρέωσή μας να βρούμε τον τρόπο». 

Πως έφτασε εδώ ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει εξήγηση;
«Υπάρχει εξήγηση, δεν είναι της στιγμής, πρέπει τώρα να δούμε πως θα αντιδράσουμε και πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό. Είναι υποχρέωση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ». 

Την αποχή σου από τις προπονήσεις πως την αντιμετώπισες;
«Προσωπικά δεν ήταν ευχάριστο να απουσιάζω, παρακολουθώντας την ομάδα επίσης ένιωθα άσχημα για την πορεία των τελευταίων τριών μηνών. Εγώ δεν είχα απλά τη δυνατότητα να βοηθήσω. Μπορούμε να βρούμε τι έφταιξε, αλλά δεν θα μας βοηθήσει σε τίποτα τώρα. Βήμα – βήμα να φτιάξουμε την εικόνα μας». 

Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο που είναι απογοητευμένος;
«Προσωπικά δεν μπορούσα ποτέ να απευθυνθώ στον κόσμο με υποσχέσεις, ξέρω πως είναι απογοητευμένοι και εμείς είμαστε, τον καταλαβαίνω 100%. Είχαμε δημιουργήσει προσδοκίες, μεγαλύτερες από αυτές που έπρεπε, ήρθε το κακό διάστημα και φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση. Όλοι μας πρέπει να το αλλάξουμε και αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, αγώνα με αγώνα για να έρθει ο κόσμος να δει αυτό που του αρέσει».

gazzetta.gr