Εύκολο διπλό

Όσο… έπρεπε έπαιξε η ΑΕΚ για να επικρατήσει 2-0 της Καλλιθέας στον Ταύρο – Πρώτο γκολ με τη φανέλα της Ένωσης ο Κρισάντους.

Προς το τέλος της φτάνει η κανονική διάρκεια της Football League, με την ΑΕΚ να έχει εξασφαλισμένη την κορυφή της βαθμολογίας και το ισχυρό προβάδισμα στα play-off ανόδου.

Ζητούμενο για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήταν να συνεχίσει χωρίς απώλειες και να κλείσει με το απόλυτο τη σεζόν. Το πρώτο βήμα έγινε από τους «κιτρινόμαυρους» καθώς φιλοξενήθηκαν στον Ταύρο από την Καλλιθέα για να επικρατήσουν 2-0.

Το ξεκίνημα ήταν αρκετά νωθρό και για τις δύο ομάδες, καθώς η όρεξη έλειπε. Στο πρώτο μισάωρο η Ένωση είχε τον έλεγχο χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει τις φάσεις για κάποιο γκολ.

Κάτι που έγινε στο 31ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ντούνης με εξαιρετικό σουτ από τα πλάγια έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι του Μοσχονά και στη συνέχεια στα δίχτυα του για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, ο «δικέφαλος» μπήκε εκ νέου δυνατά και έφτασε στο δεύτερο τέρμα που… καθάρισε το παιχνίδι. Σκόρερ ο Κρισάντους ο οποίος στο 48’ σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την ΑΕΚ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Γιαννίτσης, Κατσικογιάννης, Τεγούσης, Μπέλης (59’ Σταμόπουλος), Νουρμισάι, Φράγκος (77’ Τσίγκας), Αρναρέλλης

ΑΕΚ: Βούρας, Ανάκογλου (87’ Σβάρνας), Αραβίδης, Κολοβέτσιος, Ντούνης, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Κρισάντους (69’ Μπαρμπόσα), Ντακόλ (76’ Κορδέρο), Γιόχανσον.