Με... ζόρι κέρδισε και τώρα ντέρμπι!

Με την ψυχή στο στόμα ο Άρης κέρδισε τον Απόλλων Αρναίας και ελπίζει με το γκολ που πέτυχε στο 84ο λεπτό ο Σαμαράς. Πλέον οι "κίτρινοι" περιμένουν το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (5/4) με τον Πανσερραϊκό στην Θεσσαλονίκη όπου και θα κρίνει πολλά για την μάχη της ανόδου.

Μετρημένες στα δάχτυλα ου ενός χεριού ήταν οι φάσεις του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Οι κίτρινοι παρουσίασαν τα ίδια συμπτώματα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Μια ομάδα χωρίς ενέργεια, αλλά και φαντασία στο παιχνίδι της με μοναδικό παίκτη τον Πόι να προσπαθεί στο δημιουργικό και στο εκτελεστικό κομμάτι. Στο 9ο λεπτό μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου, ο Καλογέρης προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο 14ο λεπτό φάτσα με το τέρμα όμως δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ μετά από σέντρα του Ν΄Λουντούλου. Η τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο έγινε στο 18ο λεπτά. Μετά από διαγώνιο σουτ του Καπνίδη η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Αρναίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί ο Άρης να βελτιώθηκε αισθητά όμως είχαμε ένταση στην εξέδρα, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα ο ρέφερι της αναμέτρησης το διέκοψε για λίγα λεπτά μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση στις κερκίδες. Στο 60’ ο Πόι βρέθηκε σε θέση βολή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Σο 69΄είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενος με τον Σαμαρά να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και πάνω στη γραμμή ο Μενικάλι αποσόβησε σίγουρο γκολ για τον Άρη.

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 84΄ όπου μετά από γέμισμα στην περιοχή και άστοχη έξοδο του Καραμελίδη, ο Σαμαράς με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.Η τελευταία φάση που χάθηκε σημειώθηκε στο 92΄ με τον Φερνάντεζ να κάνει κάτι σαν σέντρα σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να περνά άουτ. Με το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του Άρη ζήτησαν από τους παίκτης να κερδίσουν το παιχνίδι της επόμενη αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό στο Βικελίδης. 

Απόλλων Αρναίας: Kαραβελίδης, Σαλεπής, Μενικάλι, Τόνεβ, Τζιότζιος, Καρκατζάνης (68’ Μπιμπισίδης), Μπουλγουρίδης, Προβατίδης, Παπουτσής (76’ Ρίζοφ), Γεωργίου (36’ Γεωργίου), Ιορδανίδης

Άρης: Φυσέκης, Φερνάντες, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Καλογέρης, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Σανιά, Καπνίδης (61’ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος (46’ Νάκας)