Απαντούν Πέτριτς – Σίλντενφελντ

Κρίσιμη είναι αυτή η εβδομάδα σε αρκετά ζητήματα που αφορούν την ερχόμενη σεζόν για τον Παναθηναϊκό, με τους Πέτριτς και Σίλντενφελντ να αναμένεται να απαντήσουν στις προτάσεις που τους έχουν γίνει.

Αμφότεροι έχουν στα χέρια τους βελτιωμένες προτάσεις από τους «πράσινους» για την επέκταση της συνεργασίας τους και μετά το προσεχές καλοκαίρι και στο «τριφύλλι» αναμένουν τις απαντήσεις τους για να δουν πως θα πορευτούν στη συνέχεια.

Όπως αναφέρει η SportDay, ο μάνατζερ του Κροάτη μεσοεπιθετικού είχε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες για κάποιες υποχρεώσεις του και ειδοποίησε πως ίσως ακόμη και σήμερα να δώσει την τελική απάντηση του πελάτη του στην προσφορά του Παναθηναϊκού για συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου.

Την ίδια στιγμή, η νέα πρόταση στον ομοεθνή σέντερ μπακ έχει ψαλιδίσει κι άλλο τη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές στο οικονομικό, ωστόσο είναι γνωστό ότι ο «Σίφο» έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο έμπειρος αμυντικός συναντήθηκε την Κυριακή με τον πρόεδρο της κροατικής ομάδας και όπως αναφέρουν τα κροατικά ΜΜΕ, του έγινε συγκεκριμένη πρόταση. Σε κάθε περίπτωση το θέμα φαίνεται πως θα τραβήξει το πολύ μέχρι το ερχόμενο Πάσχα και η εβδομάδα αυτή φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το συγκεκριμένο θέμα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr