Πρόβλημα με Σκόνδρα...

Μετά το χθεσινό τους ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Γιάννη Σκόνδρα να μένει εκτός λόγω κάκωσης στην ποδοκνημική.

Τα κεφάλια μέσα και πάλι για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που επέστρεψαν στη Ν. Μεσημβρία εκεί όπου ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Ξάνθης. Για μία ακόμα φορά, ο Γιώργος Γεωργιάδης, έδωσε έμφαση στην αμυντική τακτική. 

Να σημειωθεί πως εκτός του Σκόνδρα που δεν προπονήθηκε, ατομική γυμνάστηκαν οι Μαντούρο και Ρικάρντο Κόστα, ενώ από τους διεθνείς μόνο ο Εργκους Κάτσε πήρε μέρος στην προπόνηση.

Για αύριο το πρόγραμμα, περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση...

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις λειτουργικής δύναμης και στη συνέχεια παιχνίδια τακτικής και αμυντικής συμπεριφοράς με αερόβιες προσαρμογές.  Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Βασαϊτης, Τσέλα, Κυριλλίδης, Λιάπτσης, Κωνσταντίνου, Πασπαλάς από τις Κ20 και Κ17 και ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας.

Ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος έχει μια κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική από χτύπημα έμεινε στο γυμναστήριο και την Τρίτη (31.03) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και θεραπεία με κινησιοθεραπεία και ενδυνάμωση.

Ο Ρικάρντο Κόστα ακολούθησε πρόγραμμα με θεραπεία, ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο σε ευθεία γραμμή.

Την Τρίτη (31.03) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν πρωί (11:00), απόγευμα (18:00) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.