«Ψηστήρι» σε Χαριστέα

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν αρχίσει την προσέγγιση στο πρόσωπο του Άγγελου Χαριστέα, παροτρύνοντάς τον να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά της ομάδας.

Ο «Χάρι», που αποχώρησε με περίεργο τρόπο επί Ζαχουδάνη, φέρεται να είναι πλέον πολύ πιο «ζεστός» στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Οι άνθρωποι του Άρη, σύμφωνα με όσα αναφέρει η SportDay, με πρώτο τον Παναγιώτη Στεφανίδη και τον Γαλανό, με αφορμή τη βράβευσή του για τα 100+1 χρόνια του συλλόγου, φαίνεται πως κάνουν την προσπάθειά τους για να τον επαναπροσεγγίσουν.

Η παρότρυνση που δέχθηκε ο Χαριστέας για να ασχοληθεί πιο ενεργά με την ομάδα από επώνουμους και ανώνυμους φίλους των «κίτρινων» φαίνεται να έχει παίξει τον δικό της ρόλο. Ντίνος Κούης και Γιώργος Ζήνδρος, ως στενοί συνεργάτες του Άλεξ Κάλας, του εξήγησαν τι έχει αλλάξει στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το πλάνο που υπάρχει, αν η ομάδα ανέβει στη Football League.

«Η πόρτα μου είναι ανοικτή και έχω το χρόνο να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή» φέρεται να τους είπε ο ίδιος, αφήνοντας το ενδεχόμενο ανοικτό να έρθει πιο κοντά στην ομάδα, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και οι άνθρωποι που γνωρίζουν το αντικείμενο.

 gazzetta.gr