Σε ρυθμούς Ξάνθης ο ΠΑΟΚ

Στον «δικέφαλο» επικεντρώνουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ξάνθης όπου την χαρακτηρίζουν κρίσιμη για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Προπονήθηκε ο Τζιόλης, αποθεραπεία ο Μακ.    

Στο παιχνίδι της Κυριακής (5/4) είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη στην Τούμπα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης στη σημερινή προπόνηση δούλεψε την ανάπτυξη της ομάδας μέσα από παιχνίδια τακτικής αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να κινούνται μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν έχουν κατοχή της μπάλας.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ράζβαν Ρατς ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική  Ρουμανίας. Αποφόρτιση έκανε και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος την Δευτέρα (30/3) αγωνίστηκε με την Εθνική Ελπίδων. Ο Ρόμπερτ Μακ έμεινε στο γυμναστήριο για αποθεραπεία. Ο Ρικάρντο Κόστα συνέχισε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας και ο Χέντβιγκες Μαντούρο θεραπεία και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Τσολακίδης, Πατράλης, Βασαϊτης, Τουμανίδης, Αναστασίου από την Κ20.