Στις... επάλξεις ο υιός Σαββίδη

Ολοένα και περισσότερο έχει αρχίσει να ασχολείται ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος και σύντομα αναμένεται να αναλάβει ακόμα περισσότερες ευθύνες.

Ο Γιώργος Σαββίδης ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, δείχνοντας για μία ακόμα φορά ότι έχει ενεργοποιηθεί στην καθημερινότητα της ομάδας. Επίσημο ρόλο μπορεί να μην έχει, από τη στιγμή όμως που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, το γεγονός αυτό τον καθιστά από μόνο του ένα σημαντικό άνθρωπο για τον σύλλογο. 

Ο μεγάλος γιος του ομογενούς επιχειρηματία έχει μπει για τα καλά πλέον στην προετοιμασία της ανάληψης ρόλου σύμφωνα με τη «Live Sport», παρ' ό,τι κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τους ανθρώπους της ομάδας. Με την παραίτηση άλλωστε του Ζήση Βρύζα ανοίγει και θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο, όπου λογικά και θα μπει το επόμενο διάστημα. 

Ο ίδιος φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως έχει ενημερωθεί για τα πάντα. Αναγνωρίζει τα όποια λάθη έγιναν, έχει θέσει στόχο να ενισχυθεί ιδιαίτερα η ομάδα το καλοκαίρι και γενικά έχει ζεσταθεί αρκετά, έχοντας βέβαια και την υποστήριξη του πατέρα του.