«Ζεστός» για Ολυμπιακό ο Μπρούνο Άλβες


Ειλημμένη η απόφαση του Μπρούβνο Άλβες να αποχωρήσει από τη Φενερμπαχτσέ με τον Πορτογάλο αμυντικό να δείχνει ανοικτός στη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Μπρούνο Άλβες συνδέεται και πάλι έντονα με τους «ερυθρόλευκους» από τη στιγμή που ο 33χρονος στόπερ είναι δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στην τουρκική ομάδα. Όπως αναφέρει μάλιστα η LiveSport ο Μπρούνο Άλβες βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» κινούνταν για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο αμυντικό της Φενέρ υπάρχει και από τη Ρωσία και συγκεκριμένα από τη Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει κάνει κάποια κρούση. Ωστόσο, ο Άλβες δεν δείχνει να σκέφτεται την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία.

Πάντως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται για τον Ολυμπιακό καθώς ο Άλβες δεν μένει ελεύθερος (δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Φενερμπαχτσέ ως το 2016), συνεπώς τη δεδομένη χρονική στιγμή μιλάμε για κανονική αγορά του παίκτη λαμβάνοντας υπόψη και τις απαιτήσεις της Φενέρ. Εκτός κι αν το συμβόλαιό του λυνόταν, κάτι που για την ώρα δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το κασέ του Πορτογάλου ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ωστόσο δεν αποκλείεται να δεχόταν μείωση στις αποδοχές του από τη στιγμή που έχει πάρει την οριστική απόφαση να φύγει από την Τουρκία.