Τι τρέχει με τον Πράνιτς… (Pic)

Το μήνυμα του Ντάνιελ Πράνιτς και οι… ευχές του για τον Τούντορ, με «σπόντες» για τον Παναθηναϊκό μαρτυρούν ότι ο Κροάτης θα τελειώσει από το «τριφύλλι». Εξαλλοι οι άνθρωποι της ομάδας με τον παίκτη.

Από τις 7 Απριλίου το panathinaikos24.gr είχε γράψει για την δυσαρέσκεια που υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή και πως είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να βρεθεί τρόπος για να λυθεί το συμβόλαιό του. Το σημερινό του… μήνυμα, δείχνει ότι και ο ίδιος δεν νιώθει και πολύ καλά στο «τριφύλλι». Πως αλλιώς να εξηγηθούν τα «καρφιά» για τον Παναθηναϊκό, επειδή δεν κράτησε τον Τούντορ, ο οποίος δοκιμαζόταν στις ακαδημίες!

Ο Πράνιτς μέσω του λογαριασμού του στο Instagram «ανέβασε» κοινή τους φωτογραφία και έγραψε ένα μήνυμα με αιχμές:

«Φίλε μου όταν αποφάσισα να σε φέρω εδώ στον Παναθηναϊκό πίστευα σε σένα. Η ευχή μου ήταν πως μια μέρα θα ήσουν στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ως δεξί μπακ. Αυτό το όνειρο δεν βγήκε αληθινό… για κάποιους λόγους που δεν τους κατάλαβα. Ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή ο κόσμος σου κατέρρευσε. Αλλά δες πως η ζωή επιβραβεύει πάντα αυτούς που δουλεύουν σκληρά και είναι ταπεινοί με τον εαυτό τους. Σήμερα είναι η μέρα σου… Σήμερα μπες στο γήπεδο και απόλαυσε το ποδόσφαιρο… γιατί το αξίζεις… Και θυμήσου ότι αυτό που έχεις γίνει είναι μόνο εξαιτίας του εαυτού σου… δούλεψες σκληρά για να το αποκτήσεις… κανείς δεν σε βοήθησε.

Όλοι οι άλλοι που δεν σε πίστεψαν και ξέρεις ποιοι είναι αυτοί… δεν είναι σημαντικοί… Γνωρίζουν ότι έκαναν λάθος… και αν δεν το γνωρίζουν… θα το ανακαλύψουν. Είμαι τόσο χαρούμενος για σένα και σου εύχομαι σήμερα να έχεις ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω σε σένα… άρπαξε την ευκαιρία σου. Δούλεψε σκληρά… παίξε σκληρότερα».

Ένα… κατεβατό γεμάτο «σπόντες» και «καρφιά» για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι έξαλλοι με τη σημερινή του «συμπεριφορά». Το τι θα γίνει στη συνέχεια θα το δούμε, πάντως φαντάζει πιθανή η αποχώρησή του το καλοκαίρι, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε τη στάση της ομάδας, αλλά και του παίκτη από εδώ και στο εξής…

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία και το σχόλιο:

ΠΗΓΗ: http://panathinaikos24.gr/