Ξανά για Φλαμινί ο Ολυμπιακός

Το όνομα του Ματιέ Φλαμινί βρίσκεται ξανά στη λίστα του Ολυμπιακού, με το συμβόλαιο του Γάλλου χαφ να εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Η επιθυμία των Πειραιωτών για ενίσχυση το καλοκαίρι με παίκτες που θα κάνουν άμεσα τη διαφορά είναι δεδομένη και σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως προστίθεται το όνομα του Ματιέ Φλαμινί στη λίστα τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του έμπειρου χαφ και πάλι, μετά από το προ διετίας φλερτ που δεν καρποφόρησε, με τον παίκτη να καταλήγει στην Άρσεναλ τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού.

 

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια φέτος με τη φανέλα των Κανονιέρηδων και το συμβόλαιό του με το λονδρέζικο κλαμπ εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο, κάνοντάς τον μία από τις πολύ ελκυστικές περιπτώσεις της αγοράς και μπορεί από τον περασμένο Γενάρη να διαπραγματευτεί και να υπογράψει με ομάδα της αρεσκείας του. Εκτός πάντως από τον Φλαμινί, στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδος βρίσκεται και το όνομα του Παπακουλί Ντιόπ της Λεβάντε, για τη θέση του αμυντικού χαφ.