Ετοιμος να... σφραγίσει το 42ο

Καμία διάθεση για... αναβολή της γιορτής δεν έχει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται σήμερα στο «Καραϊσκάκης» το Λεβαδειακό για την 31η αγωνιστική της Super League.

O Ολυμπιακός δεν θέλει αν αναβάλλει τη γιορτή και κόντρα στο Λεβαδειακό, μπροστά στον κόσμο του, είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν έχει διάθεση για... πειράματα και έτσι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τις γνωστές λύσεις.

Ο Ρομπέρτο θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια κι οι Μαζουακού, Σαλίνο, Μποτία και Σιόβας θα είναι οι τέσσερις της άμυνας. Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς θα είναι τα δύο χαφ με τους Χάρα- Ντοσεβί να βρίσκονται αριστερά και δεξιά του Ντομίνγκες, με τον Μπενίτες να είναι ο μόνος προωθημένος.

Από την άλλη, ο Ακης Μάντζιος ξέρει ότι μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της ομάδας του, αλλά πιστεύει ότι φύγει από το Φάληρο με ένα καλό αποτέλεσμα.

Ετσι, θα ξεκινήσει με την καλύτερη – δυνατή 11άδα. Αυτή θα αποτελείται από τους Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Στάθη, Τόμας, Τριποτσέρη και Μιλιάζες στην άμυνα. Ζίτο και Πελέ θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ κι οι Κατίδης, Γιακουμάκης και Μιλοσάβλιεφ θα είναι πίσω από τον Πουλίδο.

Στη... φιέστα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν θα λείπουν οι Μήτρογλου, Ντουρμάζ και Ελαμπντελαουί που κι οι τρεις βρίσκονται ξανά στην αποστολή ύστερα από τον τραυματισμό τους.