Τρελοί πανηγυρισμοί για την κούπα! (photos)

Σε έντονους πανηγυρισμούς… ξέσπασαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, όπου εξασφάλισαν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στον… θρόνο τους, μετά την αποτυχία του Παναθηναϊκού να πάρει τη νίκη επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Κυριακής (19/4) και η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό είχε πάρει τον… χαρακτήρα πρόωρης φιέστας. Μάλιστα, το «συγκρότημα» του Βίτορ Περέιρα, δεν… χαρίστηκε στους «πράσινους» της Βοιωτίας και πανηγύρισε τη νίκη 4-0, αποζημιώνοντας… τους οπαδούς του που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά το τέλος του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν μπροστά από τους φιλάθλους της ομάδας και πανηγύρισαν με την… ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο είναι το πέμπτο συνεχόμενο και συνολικά το 42ο στην ιστορία του συλλόγου. Οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν ένα… κουβάρι και έκαναν τον γύρο του θριάμβου, εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα από την εξέδρα.

Πάντως, οι πανηγυρισμοί δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς… μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια, όπου με πρωταγωνιστή τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, οι selfies έδιναν και… έπαιρναν, ενώ άνοιξαν και ουκ ολίγες σαμπάνιες. Βέβαια, από τους πανηγυρισμούς δεν θα μπορούσαν να… λείπουν και τα «καθιερωμένα» μπουγέλα.

ΠΗΓΗ: onsports.gr