Μαζουακού: «Καλή σεζόν αν πάρουμε και το Κύπελλο»

Ο Αρτούρ Μαζουακού θέλει και το Κύπελλο για να χαρακτηρίσει καλή τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε στην Αγορά:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος που κατάφερα να γίνω πρωταθλητής. Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή να κατακτά τίτλους. Για εμένα αυτός ο τίτλος είναι σίγουρα ξεχωριστός. Υπάρχει χρόνος να τον πανηγυρίσουμε. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και το μυαλό μας είναι στο Κύπελλο. Θέλουμε το νταμπλ. Δεν πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας ότι έχουμε κι αυτή τη διοργάνωση να διεκδικήσουμε. Και πρέπει να νικήσουμε».

Για το αν θέλει να πάρει και δεύτερο πρωτάθλημα του χρόνου με τον Ολυμπιακό: «Ασφαλώς, ναι. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον, όμως τώρα είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Είμαι εδώ. Αγωνίζομαι σε όλα τα ματς, προοδεύω ημέρα με την ημέρα και όλο αυτό είναι πολύ καλό για την καριέρα μου».

Για τη σεζόν που φεύγει: «Δεν ήταν εύκολη χρονιά, αλλά είμαστε πρωταθλητές. Αυτό είναι πια δεδομένο και σίγουρο. Παράλληλα, κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία στο Champions League και παραλίγο να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Με την κατάκτηση του νταμπλ, εφόσον καταφέρουμε να πάρουμε και το Κύπελλο, θα μπορούμε να μιλάμε για μία καλή σεζόν. Για να έρθει το πρωτάθλημα βοήθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα και όλοι οι παίκτες ήταν πολύτιμοι».

 gazzetta.gr