Η αλήθεια για Λόρια

Μπορει ο Λόρια να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό και αυτό να φαίνεται ως νίκη των ερυθρόλευκων απέναντι στον ΠΑΟΚ όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. 

Ο Λόρια ήταν ένας από τους παίκτες που εξέταζε ο ΠΑΟΚ για την θέση του τερματοφύλακα και μάλιστα είχε γίνει και μια πρώτη κουβέντα χωρίς πάντως οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία. Πλέον ο Γεωργιανός πορτιέρο οδεύει προς Ολυμπιακό κι επειδή δεν αποκλείεται κάποιοι να το παρουσιάσουν ως μεταγραφική νίκη των Πειραιωτών απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία ήττα. 

Και αυτό γιατί πράγματι ο ΠΑΟΚ πράγματι συζήτησε με τον ποδοσφαιριστή αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν καιγόταν να κλείσει τον 29χρονο πορτιέρο. Άλλωστε αν ήθελε θα το είχε πράξει και η μεταγραφή θα είχε ολοκληρωθεί από τις ημέρες που οι δύο πλευρές έκατσαν στο ίδιο τραπέζι στην Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα, επειδή δεν είναι λίγοι που θα μιλήσουν για ήττα του Δικεφάλου του Βορρά, στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι αυτή η νοοτροπία ότι ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να αλλάξει για τον απλούστατο λόγο ότι στον ΠΑΟΚ είχαν μία κουβέντα μαζί του και αν ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ του θα το είχε κάνει.