«Στόχος μου να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο»

Πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. το γκολ του Εργκις Κάτσε, στην Κέρκυρα, όπως ήταν λογικό αναδείχθηκε το κορυφαίος της αγωνιστικής και ο Αλβανός μέσος, παρέλαβε το βραβείο του.

Είναι το πρόσωπο των ημερών. Η αναφορά στον Εργκις Κάτσε. Τον μέσο του ΠΑΟΚ, που με τις εμφανίσεις του και το γκολ του στην Κέρκυρα, σκόρπισε χαμόγελα. 

Ο Αλβανός μέσος, λίγη ώρα πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, βραβεύτηκε για το γκολ που σημείωσε στο νησί των "Φαιάκων" και έπειτα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, για τη δική του παρουσία, την απόδοση της ομάδας, το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και διάφορα άλλα. 

Αναλυτικά:

Για το όμορφο γκολ με φάουλ: «Από δω και στο εξής θα προπονούμε ακόμη περισσότερο στα φάουλ για να εκτελώ ακόμη καλύτερα. Τα φάουλ είναι δύσκολα αλλά φέρνουν όμορφα γκολ. Αυτό το γκολ και το γκολ με τον Πανιώνιο την πρώτη μου χρονιά, ήταν τα καλύτερα».

Για την προσωπική του εξέλιξη: «Χρόνο με τον χρόνο προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνω πράγματα στα οποία υστερώ. Μέσα από σκληρή δουλειά μπορείς να βελτιώσεις πολλά πράγματα και αυτός είναι ο δικός μου στόχος. Ακόμη είμαι μικρός. Εχω χρόνια μπροστά μου να μάθω πολλά πράγματα».

Για τον αυριανό αντίπαλο: «Τα Γιάννινα έχουν καλή ομάδα αλλά είμαστε ο ΠΑΟΚ και παίζουμε στην έδρα μας. Η νίκη είναι μονόδρομος για να έχουμε ψυχολογία για την συνέχεια στον μόνο στόχο που μας έχει μείνει και που είναι τα πλέι οφ. Θέλουμε μέχρι το τέλος νίκες».

Για τον τρόπο που θα επιτευχθεί η πρωτιά στα πλέι οφ: «Αν νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και πάρουμε και κάποια νίκη εκτός, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ».

Για τις εξελίξεις στα διοικητκά του ποδοσφαίρου: «Εμένα δουλειά μου δεν είναι να ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα αλλά με το ποδόσφαιρο. Μέχρι τώρα δεν έχει βγει κάποια απόφαση. Τώρα λένε αυτό, αργότερα μπορεί να πούνε κάτι άλλο.»

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ σήμερα: «Πριν κάναμε κάποια λάθη. Τώρα έγινε μια νέα αρχή. Εχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ και πρέπει να βελτιωθούμε για να κατακτήσουμε τον στόχο μας». 

Για την σχέση με την κερκίδα που «κρύωσε»: «Στο χέρι μας είναι να τον φέρουμε πίσω μέσα από τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα».

Για τους «παρτενέρ» του, Νομπόα και Τζιόλη: «Είναι και οι δύο πολύ καλοί παίκτες, έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες και είναι έμπειροι».