«Ίσως ο Μπακαρί Κονέ φύγει από την Λιόν»

O εκπρόσωπος του Μπακαρί Κονέ μίλησε στο Gazzetta.gr για το μέλλον του πελάτη του στην Λιόν και φυσικά για τον Ολυμπιακό.

Ο Πιέρ Φρελότ είναι ο άνθρωπος που... τρέχει τις μεταγραφικές υποθέσεις αλλά και τα περί συμβολαίων του Μπακαρί Κονέ. Το Gazzetta.gr μίλησε με τον ατζέντη του Αφρικανού κεντρικού αμυντικού της Λιόν. «Σας διαβεβαιώ πως δεν έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Επίσης δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κουβέντα ή διαπραγμάτευση. Αυτήν την στιγμή γενικότερα δεν έχουμε επίσημες προσφορές από ομάδες για τον Κονέ. Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για τον Μπακαρί και το μέλλον του...».

Όσον αφορά τις προθέσεις της Λιόν για τον παίκτη και το γεγονός πως βρίσκεται σε καθεστώς αποχώρησης ο γνωστός ατζέντης μας τόνισε: «Μπορώ να σας πω ότι δεν είναι σίγουρο πως ο Μπακαρί θα μείνει στην Λιόν. Δεν είναι βέβαιο πως θα είναι και του χρόνου στην ομάδα, αν και έχει συμβόλαιο. Είναι κάτι το οποίο το εξετάζουμε. 

Συζητάμε με την ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι όμως όπως σας είπα και πριν ακόμα νωρίς για να πούμε κάτι πολύ ξεκάθαρο για τον Μπακαρί Κονέ. Ίσως από τον επόμενο μήνα και μετά να είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα πράγματα. Δεδομένα όμως αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να σας πως εάν ο Μπακαρί μείνει ή όχι στην Λιόν...».