Η νεολαία δείχνει τον δρόμο της επιστροφής

Εκδηλώσεις Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Μόρφου...

Η νεολαία καταλαβαίνει το πόνο που έζησαν οι γονιοί, παππούδες και γιαγιάδες τις όταν αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια της αγαπημένης μας Μόρφου.

Βλέπουμε μέσα από φωτογραφίες το πόσο καλά περνούσαν οι Μορφητες, ακόμη σε κάθε ευκαιρία που τους δινεται για να ξαναειδωθουν με παλιούς γείτονες, συμμαθητές, φίλους και γενικά χωριανός είναι εκεί. 

Εμείς η νέα γενιά μπορεί να μην ζησαμε ποτε στην Μόρφου, μπορει να μην ζούμε καν στην ίδια πόλη...όμως μεγαλώσαμε όλοι με τις ίδιες αξίες και το ίδιο όνειρο... την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ..... Όσο εμείς οι νέοι δεν ξεχνάμε τις ρίζες μας ίσως κάποτε να επιστρέψουμε στην Μόρφου μας και γενικά στις κατεχόμενες πόλεις και χωρία.

Οι παλιοί γνωρίζονται μεταξύ τους...κάποιοι νέοι ίσως γνωρίζουν κάποιους παλιούς, κάποιοι παλιοί ίσως γνωρίζουν κάποιους νέους όμως οι νέοι δεν γνωρίζουν τους νέους. 

Θέλουμε να παρακαλεσουμε όλους τους νέους που βλέπουν τα ποστς μας να δώσουν το παρών τους, ακόμη αν ξέρουν και άλλους Μορφιτες να τους φέρουν κοντά...

Ακόμη θέλουμε να παρακαλεσουμε όλους τους Μορφιτες που έχουν παιδιά να τους ενημερώσουν για τις πιο κάτω εκδηλώσεις γιατί στα γκρουπ τις Μόρφου είναι πιο εύκολο να βρεις του γονιούς τις νεολαίας...

....Η νεολαία δείχνει τον δρόμο της επιστροφής...