Αποφάσεις...

Πραγματοποιήθηκε η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Σωματείου μας  και η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Σωματείου.

Με δεδομένη την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει το Σωματείο μας , για διάφορους λόγους που δεν είναι της στιγμής να αναλυθούν , η Ε.Γ.Σ αποφάσισε τα παρακάτω :

1.    Να συνεχίσει τις επαφές με Σωματεία τα οποία ενδιαφέρονται για την ενοποίηση του Σωματείου μαζί τους , σε μια προσπάθεια για να μπορέσει το Σωματείο μας να συνεχίσει την παρουσία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου. Τα αποτελέσματα των επαφών αυτών θα παρουσιασθούν στην ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2015, όπου και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις .
2.    Παράλληλα το Σωματείο μας θα καταβάλει μια ύστατη προσπάθεια , για απόσυρση του εμπάργκο εγγραφών και μεταγραφών που έχει επιβληθεί στο Σωματείο μας και το οποίο ουσιαστικά αποτελεί τροχοπέδη στην συνέχιση ύπαρξης του Σωματείου . Έχει εκλεγεί από την Ε.Γ.Σ. επιτροπή σωτηρίας , η οποία έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της εξεύρεσης βιώσιμων διακανονισμών με τους ποδοσφαιριστές και τους νομικούς συμβούλους που έχουν το εμπάργκο και ταυτόχρονα η επιτροπή αυτή έχει αναλάβει την ενημέρωση των μελών και φίλων του Σωματείου ούτως ώστε να εξευρεθούν οι αναγκαίοι οικονομικοί πόροι για να πληρωθούν οι διακανονισμοί που θα συμφωνηθούν με τους ποδοσφαιριστές .
3.    Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό να αρθεί το εμπάργκο και η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣYΝΕΛΕΥΣΗ δεν εγκρίνει το πλάνο ενοποίησης με κάποιο άλλο Σωματείο , τότε υποχρεωτικα το Σωματείο μας θα προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας του , μέχρι την ευλογημένη μέρα της επιστροφής στην πολυαγαπημένη μας Μόρφου .
4.    Η Ε.Γ.Σ απευθύνει ύστατη έκκληση προς όλους τους Μορφίτες , το Κράτος , την ΚΟΠ , τον ΚΟΑ ,  τους οργανωμένους φορείς της Μόρφου και γενικότερα στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον συμπάσχοντα προσφυγικό κόσμο 

5.     όπως έρθουν για μια ακόμη φορά αρωγοί στην προσπάθεια που θα καταβληθεί για την σωτηρία του Προσφυγικού μας Σωματείου.
6.    Ε.Γ.Σ. απευθύνει έκκληση στους ποδοσφαιριστές που έχουν βάλει εμπάργκο στο Σωματείο μας , όπως δείξουν κατανόηση και θέληση για να μπορέσει το Σωματείο και να τους καταβάλει τα οφειλόμενα τους , αλλά και να μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει . Αντιλαμβανόμαστε ότι τους έχουμε ταλαιπωρήσει και τους ζητούμε δημόσια ένα μεγάλο συγγνώμη …Πρόθεση μας είναι να τους καταβάλουμε τα οφειλόμενα , με ένα όμως τρόπο που θα επιστρέψει και την ομαλή λειτουργία του Σωματείου .
7.    Οι τρόποι εξεύρεσης  των οικονομικών πόρων , για την άρση του εμπάργκο θα αποφασιστούν από την Επιτροπή Σωτηρίας και θα δημοσιοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραθέσει η επιτροπή Σωτηρίας που έχει εκλεγεί στην Ε.Γ.Σ .
8.    Οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Σωματείου μας , θα παρθούν στην επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και κατά την οποία θα παρουσιαστούν από την Επιτροπή Σωτηρίας τα αποτελέσματα όλων των πιο πάνω διεργασιών που θα γίνουν μέχρι τότε.