Μαζεμένες... ανανεώσεις

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Χαλκάνορα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Λοΐζο Γεωργιάδη.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον τερματοφύλακα Λοΐζο Γεωργιάδη. Ο Γεωργιάδης που διακρίνετε για το πάθος με το οποίο αγωνίζεται έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Χαλκάνορα περνώντας με επιτυχία από όλες τις ηλικιακές ομάδες. Την ποδοσφαιρική χρονιά 2012-2013 ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ιστορικής πορείας της ομάδας μας κάτω των 21 η οποία εξασφάλισε την άνοδο μας στην Α’ κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Την χρονιά 2013-2014 υπηρετώντας ακόμη στην Εθνική Φρουρά και ταλαιπωρημένος συνάμα από μυϊκό πρόβλημα συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας μας Κ-21 στην Α’ κατηγορία, αγωνιζόμενος σε 4 κρίσιμους αγώνες απέναντι σε παραδοσιακές ομάδες πρώτης κατηγορίας. Στους αγώνες αυτούς η ομάδα μας είχε συγκομιδή 9 υπερ-πολύτιμους βαθμούς. Την χρονιά που μας πέρασε, στις 2 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Γεωργιάδης είχε και τις πρώτες του 2 συμμετοχές με την ομάδα των αντρών. Στους 2 αυτούς αγώνες όπου η ομάδα μας κλήθηκε να υπερασπιστεί 60 και πλέον χρόνια ιστορίας στα πρωταθλήματα της Κ.Ο.Π ο τερματοφύλακας μας αντεπεξήλθε πλήρως, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στον Λοΐζο που φέτος αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ ποιοτική επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας, ευχόμαστε ότι καλύτερο στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον βασιλιά στο στήθος.

Επίσης ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές:

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή μας Θεόδοτο Αργυρού. Ο Αργυρού ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ανόρθωσις Αμμοχώστου ήρθε στην ομάδα μας το 2013 με πρωτοβουλία των Κώστα Καλλή και Γιώργου Οδυσσέως και αποτέλεσε στυλοβάτη της εξαιρετικής πορείας της ομάδας μας Κ-21 στην Α’ κατηγορία μοιράζοντας πολλές ασσίστ και πετυχαίνοντας 3 τέρματα. Την χρονιά που μας πέρασε είχε 18 συμμετοχές (12 ως βασικός και 6 ως αλλαγή) επιβεβαιώνοντας με την παρουσία του πως αποτελεί έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών που πέρασαν τις πύλες του Δημήτρης Χάματσος τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για εγκεφαλικό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως επιτελικός όσο και ως ανασταλτικός μέσος, ενώ πέρυσι είχε πολύ καλή παρουσία αγωνιζόμενος και ως πλάγιος αριστερός οπισθοφύλακας - καλύπτοντας ολόκληρη την αριστερή γραμμή. Στον Θεόδοτο ευχόμαστε μια παραγωγική σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας και μια ακόμη εποικοδομητική ακαδημαϊκή χρονιά στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον κεντρικό αμυντικό Σωκράτη Παπασωκράτους. Ο Παπασωκράτους έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Διγενή Μοσφιλωτής και βρίσκεται στο Χάματσος τα τελευταία 4 χρόνια. Είχε σημαντική συμβολή στην άνοδο και την παραμονή της ομάδας μας Κ-21 στην πρώτη κατηγορία. Διακρίνεται για το ήθος του και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τους αγώνες. Πέρυσι είχε 18 συμμετοχές με την ομάδα μας οι οποίες αναμένεται να τον βοηθήσουν για να πραγματοποιήσει ακόμη πιο μεστές παρουσίες με τον βασιλιά στο στήθος. Ευχόμαστε στον Σωκράτη ότι καλύτερο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά τόσο με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις όσο και με στις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Ιάκωβο Ευαγγέλου. Ο Ευαγγέλου ξεχώρισε αγωνιζόμενος στην ομάδα μας κάτω των 17 και στη συνέχεια αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ανόδου και παραμονής της ομάδας μας στην πρώτη κατηγορία τις χρονιές 2012-2013 και 2013-2014 αντίστοιχα. Την χρονιά 2013-2014 αγωνιζόμενος ως αμυντικός μέσος ξεδίπλωσε τις ανασταλτικές του αρετές ενώ είχε παράλληλα συμμετοχή και στο οργανωτικό κομμάτι. Την περσινή χρονιά με την ομάδα των αντρών πέραν από ανασταλτικός μέσος είχε θετική παρουσία και ως δεξιός πλάγιος οπισθοφύλακας. Ο Ευαγγέλου που διακρίνεται για το πάθος με το οποίο αγωνίζεται και τα γερά του πνευμόνια έχει υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική μονάδα εν όψη της νέας χρονιάς.