"Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κόκο"

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ευαγόρα εκφράζοντας την βαθιά θλίψη της για τον χαμό του Γιώργου Χ’’ Κυριάκου, ο οποίος υπήρξε αγνός φίλαθλος και πιστός στρατιώτης της Παφίτικης ομάδας.

"Α.Σ. «ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ» Πάφου: Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κόκο.

Συγκλονισμένη η οικογένεια του ποδοσφαιρικού Ευαγόρα πληροφορηθήκαμε τα ξημερώματα του Σαββάτου τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας Κόκου Χατζήκυριάκου. Ένας γνήσιος Ευαγορίτης, ένας αγνός φίλαθλος της ομάδας, ένας πιστός στρατιώτης του Συλλόγου μας δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας κάνοντας την μεγάλη οικογένεια   του ποδοσφαιρικού Ευαγόρα φτωχότερη.

Από την μέρα της επαναδραστηριοποίησης του Συλλόγου μας ο αείμνηστος Κόκος Χατζηκυριάκος βρισκόταν συνεχώς δίπλα μας στηρίζοντας τον αγώνα μας,  βοηθώντας  παράλληλα με οποιοδήποτε τρόπο προκειμένου η ποδοσφαιρική ομάδα του  Ευαγόρα  που τόσο αγάπησε να αγωνίζεται έστω και στο αγροτικό.

Πριν από κάθε αγώνα της ομάδας μας φρόντιζε να ενημερώνεται για τα τελευταία νέα, την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών καθώς και για τυχόν απουσίες. Σε κάθε αγώνα είτε εντός είτε εκτός έδρας έδινε πάντα το παρών του και ανάλογα με την αποτέλεσμα ήταν και τα συναισθήματα του. Μετά από κάθε νίκη έφευγε χαρούμενος από το γήπεδο ενώ μετά από κάθε ήττα αμίλητος και απογοητευμένος αποχωρούσε από το γήπεδο.

Αυτός ήταν ο άνθρωπος Γιώργος Χατζηκυριάκος όπως τον ζήσαμε εμείς οι μεταγενέστεροι Ευαγορίτες, Την Δευτέρα στην εκκλησία του Αποστόλου Παύλου ήμασταν όλοι εκεί, το Δ.Σ. του Συλλόγου, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας για να τον αποχαιρετήσουμε. Να είναι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον Σύλλογο όπως ο ίδιος έκανε για δεκαετίες καθώς η κληρονομιά που μας άφησε είναι βαριά.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κόκο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει".

Εκ του Δ.Σ."