Έβαλε μπρος ο Ευαγόρας

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε επίσημα την προετοιμασία της η ποδοσφαιρική ομάδα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη Πάφου. Υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή Λάκη Αθανασίου και του γυμναστή Γιώργου Παπακωνσταντίνου οι ποδοσφαιριστές του Ευαγόρα θα προετοιμαστούν ενόψει του επερχόμενου δύσκολου πρωταθλήματος.

Παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ήταν και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο πρώην αρχηγός της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς (β΄κατηγορία), οι Κώστας Μεταξάς και Φίλιππος Φιλίππου  από τον Ακρίτα Χλώρακας (γ΄κατηγορία),  οι Βαλάντης Κατσονούρης και Λάκης Νικήτα από τον Φοίνικα (γ κατηγορία).

Στην ομιλία του προς του ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Ζαμπυρίνης αφού  τους καλωσόρισε τους ανέφερε ότι πρέπει να νοιώθουν ευλογημένοι που ήρθαν σε μια ιστορική και ένδοξη  ομάδα όπως ο Ευαγόρας παλληκαρίδης  και ότι η ευθύνη που έχουν φορώντας αυτή την φανέλα είναι τεράστια. Ζήτησε από όλους σκληρή δουλειά και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι στο τέλος της χρονιάς θα εκπληρωθούν οι στόχοι.

Σήμερα στις 17:30 στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της Πάφος F.C. στη Γεροσκήπου η ομάδα δίνει τον πρώτο φιλικό αγώνα της κόντρα στα U21 της Πάφος F.C.