Αναβολή και εκ νέου συνελεύσεις

Τους λόγους της αναβολής της Καταστατικής αλλά και της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης εξηγεί η ΠΟΑΣΠ ενώ ανακοινώνει την διεξαγωγή τους στις 8 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ ανακοινώνει ότι στη Καταστατική Συνέλευση και στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να γίνουν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 6.30μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Πάφου, Λεωφόρος Γρίβα Διγενή στη Πάφο, δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία για να διεξαχθούν οι εργασίες με βάση το Καταστατικό της Ομοσπονδίας και έτσι οι Συνελεύσεις αναβλήθηκαν.

Οι δύο Συνελεύσεις θα διεξαχθούν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7.00μμ στον ίδιο χώρο και σε περίπτωση μη απαρτίας τότε τα παρόντα σωματεία με βάση το Καταστατικό θα αποτελέσουν απαρτία για να διεξαχθούν οι εργασίες.

Κάθε σωματείο δικαιούται να λάβει μέρος στις Συνελεύσεις με ένα αντιπρόσωπο και ένα παρατηρητήοι οποίοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους γραπτή εξουσιοδότηση από το σωματείο τους.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Καταστατική Συνέλευση είναι τα εξής:

Τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού που αφορούν την Σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και τη Σύνθεση της Δικαστικής Επιτροπής όπως φαίνονται στο προσχέδιο του καταστατικού που επισυνάπτεται.      
Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση είναι τα εξής:

Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου
Ταμειακή Έκθεση
Αιτήσεις Νέων Σωματείων για εγγραφή στην Ομοσπονδία
Ορισμός έναρξης και τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων 2015-2016.
Εισηγήσεις που κατατέθηκαν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 7/7/2015
Διάφορα.
Καλούνται όλοι οι αντιπρόσωποι να είναι παρόντες στην προκαθορισμένη ώρα έναρξης της συνέλευσης.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ"