Το φιλικό με Αγία Νάπα

Το ΘΟΪ Λακατάμιας αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του στον φιλικό αγώνα που έδωσε η ομάδα του την Παρασκευή με την Αγ. Νάπα. Οι “γαλαζοκίτρινοι” γνώρισαν την ήττα με 4-1, ενώ παρατάχθηκαν με δύο διαφορετικές ενδεκάδες στο κάθε ημίχρονο.

Αναλυτικά

Παρά την καλή εμφάνιση η ομάδα μας έχασε με 4-1 σε φιλικό που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής από την ομάδα της Αγίας Νάπας. Ο προπονητής δοκίμασε διάφορα πράγματα που μπορεί να φάνουν χρήσιμα στα επόμενα παιχνίδια και γενικά έμεινε ικανοποιημένος από την ατομική προσπάθεια και επίδοση των παικτών μας. Το πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι δυο ομάδες ξεκίνησαν ‘’γεμάτες’’ τελείωσε 1-1 με τον Σωτήρογλου να ισοφαρίζει το γκολ που με αυστηρό πέναλτι είχε προηγηθεί η ομάδα της Α κατηγορίας. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν 11 αλλαγές και πήραν χρόνο όλοι οι παίκτες, όμως η εικόνα ήταν ακόμα καλύτερη με διαφορά την έλλειψη εμπειρίας των νεαρών, που έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να εκμεταλλευθεί- τιμωρήσει στιγμιαίες επιπολαιότητες και να σκοράρει ακόμα 3 φορές. Επανεμφάνιση μετά από καιρό του Μιχάλη Βαρβαρίτη που έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πάρα πολύ καλός ο Πάνος Δημητρίου. Άρεσαν από τους μικρούς οι Ιωσήφ, Αγγελίνας, Ερωτοκρίτου και Σκώττης. Το ρεπό έδωσε τη δυνατότητα στον Φιλανιώτη να ξεπεράσει ένα μικροτραυματισμό του και να είναι έτοιμος από Δευτέρα να κάνει 100% προπόνηση, ενώ ξεκουράσαμε τον τερματοφύλακα μας Μιχαήλ και τον Μιχάλη Κυριάκου. Στο φιλικό έπαιξε και ο Δημήτρης Ιγνατιάδης, ο οποίος κάνει μόνο προπονήσεις καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι συνθέσεις μας: Α ημίχρονο: Βαρβαρίτης, Ματθαίου, Δημοσθένους, Θεοφάνους, Ιωάννου Μιχάλης, Cresniqi, Αριστοδήμου, Αντωνίου, Μάρης, Σωτήρογλου και Καπαρτής 

B ημίχρονο: Βαρβαρίτης (Ντρενέα 70’), Στυλιανού, Ιωσήφ, Ιγνατιάδης, Κωνσταντίνου, Ερωτοκρίτου, Σκώττης, Ιωάννου Γιάννος, Αγγελίνας, Παπασωφρονίου (Χατζηπέτρου).

Η ομάδα ξεκουράστηκε Σάββατο και Κυριακή και θα προπονηθεί κανονικά τις επόμενες μέρες για τον κρίσιμο αγώνα με τον Αχυρώνα Λιοπετριού την ερχόμενη Παρασκευή στη Λακατάμια.