Και Μαθηματικά Πρωταθλήτρια!!!

Και μαθηματικά πλέον… ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2014-2015 ανακηρύσσεται η ΔΑΦΝΗ ΤΡΟΥΛΛΩΝ, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος της ΠΟΑΛ, αφού η διαφορά των…3 βαθμών που την χωρίζουν από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα ομάδα της ΑΠΕΛ ΛΕΥΚΑΡΩΝ, της εξασφαλίζουν τον τίτλο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής.

Για ακόμα μια εβδομάδα, η Πρωταθλήτρια ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ διατήρησε το αήττητο της, νικώντας εκτός έδρας αυτή την φορά, την νεανική αλλά πολλά υποσχόμενη ομάδα του  ΦΑΡΟΥ Περβολιών με 0-6, και όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, Διοίκηση και φίλοι του σωματείου, πανηγύρισαν ακόμα ένα Τίτλο.
Το παιγνίδι δεν χρήζει και μεγάλης κριτικής, απλά για την ιστορία, σκόραραν οι Ον. Θεοφάνους (20’), Αντ. Κωνσταντίνου (33’), Π. Αγγελή (34’), Μ. Κίμωνος (39’), Σ. Ιουλιανός (51’) και Παρ. Μιχαήλ (71’).
Να σημειωθεί πως ο ΦΑΡΟΣ  Περβολιών στο 43ο λεπτό κλώτσησε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, αφού ο τερματοφύλακας της ΔΑΦΝΗΣ, Λοΐζος Αγαθοκλέους απέκρουσε σωτήρια την μπάλα.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΑΦΝΗΣ 
Λ. Αγαθοκλέους, Μιχ. Καρίπης, Μ. Βασιλειάδης, Μην. Μιχαήλ, Μιχ. Κίμωνος,   Ον. Θεοφάνους,  Αντ. Κωνσταντίνου (45’ Σ. Ιουλιανός) Γ. Γρηγορίου (45’ Μ. Μάος),  Μιχ. Μιχαήλ,  Ομ. Παναγιώτου, Π. Αγγελή (45΄Παρ. Μιχαήλ).