Πρόκριση για Αμαθούντα και ΠΑΕΕΚ

Το σκηνικό με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Δ’ Κατηγορίας ξεκαθάρισε οριστικά σήμερα.

Η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα κέρδισε με 3-2 την Αμαθούς στον σημερινό πρώτο επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης, όμως οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-3.

Η Αμαθούς άνοιξε το σκορ στο 36' με τον Στέφανο Κυπριανού και στο 44' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Χριστόφορου Παή. 

Στο 56' έγινε το 1-2 πάλι με τέρμα του Κυπριανού και στο 78' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με νέο πέναλτι του Θέμη Ανδρέου. Το 3-2 διαμόρφωσε στο 89' ο Λάμπρος Καραπατέας.

Στο Μακάρειο Στάδιο η ΠΑΕΕΚ νίκησε με 1-0 τον Εθνικό Άσσιας και πέρασε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 2-2.
 
Ακρίτας Χλώρακας και Αχυρώνας Λιοπετρίου εξασφάλισαν ήδη την πρόκριση τους στην τετράδα.
 
Ο Ακρίτας Χλώρακας απέκλεισε την Ελπίδα Αστρομερίτη με 3-1 (2-2 ο πρώτος αγώνας) και ο Αχυρώνας Λιοπετρίου την Αλκή Ορόκλινη με διπλή νίκη (4-0 και 1-0).
 
Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ.
 
Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Φεβρουαρίου.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠ