"Αποφύγαμε περιπέτειες"

Στην πρώτη του επίσημη αναμέτρηση στον πάγκο της ΜΕΑΠ, ο Στέλιος Στυλιανού, είδε τη νέα του ομάδα να παίρνει το "διπλό" με 2-0 απέναντι στον ΑΣΙΛΟ έμπειρος Κύπριος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας, kerkida.net, για τη μεγάλη νίκη των "ερυθρολεύκων" αλλά και την συνέχεια που τους περιμένει.

Για το 2-0 απέναντι στον ΑΣΙΛ...

“Πετύχαμε μια πραγματικά σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που αν μας κέρδιζε θα ανέβαινε πρώτη. Το κλειδί της επιτυχίας μας ήταν η συγκέντρωση και το πάθος. Πλέον με αυτή τη νίκη κάναμε ένα πολύ καθοριστικό βήμα για να αποφύγουμε τις περιπέτειες."

Για την συνέχεια...

"Τώρα χρειαζόμαστε διάρκεια και πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, που είναι επίσης μία από τις καλύτερες της Γ' Κατηγορίας. Αντιλαμβάνεστε πως ο χρόνος που έχουμε για προετοιμασία μέχρι το Σάββατο είναι πολύ λίγος, όμως πρέπει να μάθουμε να είμαστε συνεχώς υπό πίεση. 

Έτσι θα είναι στο εξής όλα τα παιχνίδια για μας, γιατί οι αποστάσεις στην βαθμολογία είναι πολύ κοντινές. Δεν θα μιλήσουμε για άνοδο γιατί πρώτα ο στόχος είναι να αποφευχθούν οι περιπέτειες και κατά δεύτερο είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται."

Για την ομάδα που παρέλαβε...

"Το ρόστερ που παρέλαβα είναι ποιότικό με πολύ ταλέντο όμως λίγη ποσότητα. Φυσικά πλέον δεν υπάρχει χρόνος για ενίσχυση, έτσι θα πορευθούμε με το υπάρχον υλικό και δίνοντας το 100% των δυναμεών μας κάθε φορά."

"Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣΙΛ για την φιλοξενία που μας πρόσφερε και να δώσω συγχαρητήρια και στους διαιτητές καθώς ήταν άψογοι. Είναι καλό να αναδεικνύουμε τις καλές διαιτησίες και όχι μόνο να επικρίνουμε τις κακές.”