Εκδήλωση Ακαδημίας ΑΣΙΛ (φώτος)

Με δελτίο Τύπου στην επίσημη σελίδα του, ο ΑΣΙΛ αναφέρεται στην εκδήλωση που διοργανώθηκε την Πέμπτη 29/1 υπό την διεύθυνση της Ακαδημίας του Συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Απόλυτη επιτυχία και μήνυμα για καλύτερο μέλλον!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ το ‘’Family Fun Day” που διοργάνωσε η Διεύθυνση της Ακαδημίας μας.
Η οικογένεια του “ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ” πιο ενωμένη από ποτέ, με παρόντες τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Λούκα Γρηγορά φανερά συγκινημένο για την ανταπόκριση του κόσμου, ευχαρίστησε και έδωσε υποσχέσεις για ένα καλύτερο αθλητικό και κοινωνικό μέλλον.
Παρόντες στην εκδήλωση και ποδοσφαιριστές της Αντρικής Ομάδας ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ με πρώτο τον προπονητή Σάββα Δαμιανού , τον αρχηγό και παιδί-θρέμμα των ακαδημιών, Αντρέα Στυλιανού , τον Αντρέα Νικολάου και τον προπονητή ακαδημιών και ποδοσφαιριστή Αρτέμη Σάββα.

Η παρουσίαση έγινε από τον Γενικό Γραμματέα κ. Σίμο Αβραάμ και κατάφερε να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει.
Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιττας , διαγωνισμός ποδοσφαιρικών γνώσεων με σχέση την Ιστορία του Συλλόγου μας όπου διαγωνίστηκαν το κάθε τμήμα ξεχωριστά και στο τέλος η τόμπολα.

Το κλίμα μεταξύ παραγόντων, προπονητών, παικτών και γονέων ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο.

Εμείς με την σειρά μας ,θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν αυτήν μας την προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι πως ο ΑΣΙΛ έχει παρών και μέλλον στηριζόμενος πάντα στις αρχές που τον διέπουν και ασφαλώς στα πετυχημένα φυτώρια του.”