Το ρεπορτάζ της εξάρας

Με 6-1 σκόρπισε την Αμαθούς Αγ. Τύχωνα η ομάδα του ΘΟΪ Λακατάμιας, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Η επίσημη ιστοσελίδα των “γαλαζοκιτρίνων” αναφέρεται με εκτενές ρεπορτάζ στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής.

Αναλυτικά:

“Με μια ακόμα καλή εμφάνιση που δικαιολογεί τις προσδοκίες μας για κατάκτηση του πρωταθλήματος, πετύχαμε μια μεγάλη σε έκταση νίκη επί ενός πολύ αξιόμαχου και φορμαρισμένου αντιπάλου, που προσπάθησε πάρα πολύ, αλλά δεν άντεξε στη συνεχή πίεσή μας.

Από τα πρώτα λεπτά ο έλεγχος του ρυθμού και κατ’ επέκταση του αγώνα ήταν στα δικά μας πόδια και μετά από τις πρώτες αναγνωριστικές επιθέσεις αυξήθηκε η πίεση και φυσιολογικά ο MVP του παιχνιδιού Γιάννης Σωτήρογλου πέτυχε τα δυο από τα τέσσερα του γκολ με ωραία σουτ. Η Αμαθούς προσπάθησε να αντιδράσει και το κατάφερε με εξαιρετικό σουτ του Ιωάννου, που μείωσε σε 2-1. Το ημίχρονο κύλησε με εκατέρωθεν προσπάθειες για γκολ, σε ένα ακόμη πολύ ανοικτό παιχνίδι στην έδρα μας. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ ανταγωνιστικότητα και είχε ένα άτακτο ρυθμό, από πλευράς φιλοξενούμενων, της ψυχολογίας του όλα ή τίποτα. Φυσικά το ρίσκο αυτού του είδους παιχνιδιού με μια ομάδα σαν το Θ.Ο.Ι. είναι πολύ επικίνδυνο και όπως αποδείχθηκε, αφού πέρασε το πρώτο 15΄ χωρίς αλλαγή στο σκορ, η ομάδα μας έφτασε στο τρίτο γκολ μετά από ασίστ του Καπαρτή στο Σωτήρογλου, ο οποίος τελείωσε με άψογο πλασέ και έκανε μετά από λίγο τα τέρματά του 4 με πέναλτι που κέρδισε ο Καπαρτής, αφού πριν ανατραπεί είχε περάσει εκπληκτικά τέσσερις αντιπάλους. Την υπογραφή του στο παιχνίδι και σαν επιβράβευση της απόδοσής του έβαλε με τρομερό φάουλ-γκολ ο Φιλανιώτης. Το έκτο μας γκολ μπήκε μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Αγγελίνα και Καπαρτή, με σπουδαίο τελείωμα του τελευταίου. Όπως φαίνεται και από το σκορ, η επιθετική μας γραμμή βρέθηκε σε τρομερή νύχτα και παρά τα 4 γκολ του Σωτήρογλου η προσφορά και του Καπαρτή ήταν εξαιρετική. Πολύ καλοί οι Φιλανιώτης και Μάρης και σε ακόμα μια πολύ ουσιαστική και ποιοτική βραδιά ο Αριστοδήμου. Πολλή δουλειά και από τους υπόλοιπους παίκτες.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας έχει, εκτός της καλύτερης άμυνας και την καλύτερη επίθεση με 34 γκολ υπέρ και 15 κατά ( 35 -13 σε πραγματικούς αριθμούς αν αφαιρεθεί ο μηδενισμός της 1ης αγωνιστικής).

Επόμενο παιχνίδι με την εξαιρετική ομάδα του Ύψωνα, εκτός έδρας, ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει και μαθηματικά την άνοδο, αφού οι δυο ομάδες που ακολουθούν το Θ.Ο.Ι. έχουν και μεταξύ τους παιχνίδι.”