“Πάμε μόνο για ένα αποτέλεσμα”

Να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη θέλει ο Αχυρώνας που αντιμετωπίζει αύριο τον Εθνικό Άσσιας στο Μακάρειο. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάρει το “διπλό” όμως και το “Χ” δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, αφού τον διατηρεί πάνω από την Άσσια στην βαθμολογία, λόγω της νίκης που πέτυχε στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, ο προπονητής των “γαλαζοκίτρινων”, Χρύσης Μιχαηλ ανέφερε: 

“Πάμε μόνο για ένα αποτέλεσμα τη νίκη. Δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε κανένα παιχνίδι πηγαίνοντας για ισοπαλία. Φυσικά όλα εξαρτώνται από την εξέλιξη του αγώνα, όμως αν το αποτέλεσμα είναι θετικό θα το συμπεράνουμε με το τέλος του παιχνιδιού.”

Για το 2-2 με την ΠΑΕΕΚ στο Κύπελλο και για το πως βλέπουν στον Αχυρώνα αυτό τον στόχο.

“Από τη στιγμή που ο στόχος του πρωταθλήματος δεν μας πήγε καλά η ομάδα κυνηγά σίγουρα τη διάκριση του κυπέλλου. Όσο αφορά τον αγώνα είχαμε μέχρι τα τελευταία λεπτά το προβάδισμα όμως η ΠΑΕΕΚ ισοφάρισε και πλέον έχει ένα μικρό πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό.

Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία παιχνίδια και προσπαθούμε με “ροτέισον” να ανταποκριθούμε σε όλα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται και δεν ξεχωρίζω βασικούς και αναπληρωματικούς. Στον επαναληπτικό έχουμε ελπίδες και θα τις κυνηγήσουμε μέχρι τέλους.”

Όσο αφορά τα αγωνιστικά νέα η ομάδα του Λιοπετρίου έχει ως απουσίες τον τραυματία Κουμή που είναι εγχειρισμένος αλλά και τον Αποστόλου που συμπλήρωσε κίτρινες.