Νίκη και... ζωντανός

Στη νίκη επί του Εθνικού Λατσιών με την οποία μένει ζωντανός στο "παιχνίδι" της παραμονής στην Γ' κατηγορία αναφέρεται ο Χαλκάνορας με δελτίο τύπου...

"Στο απογευματινό εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας, ο Χαλκάνωρ νίκησε στο Δάλι τον Εθνικό Λατσιών με 2-0.

Οι μπλε του Δαλιού ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους. Είχαν δοκάρι και άλλες κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. Το σημερινό αποτέλεσμα κρατά ζωντανό το Χαλκάνορα στην προσπάθεια που καταβάλει για να παραμείνει στην Γ' κατηγορία.

Στην επόμενη αγωνιστική, τελευταία του πρωταθλήματος ο Χαλκάνωρ θα πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει τον ΑΣΙΛ. Η ψυχολογία της ομάδας μετά τη νίκη επί του Εθνικού Λατσιών έχει
ανέβει. Όλοι στο σωματείο γνωρίζουν ότι στον επόμενο αγώνα θα πρέπει να εξασφαλιστεί η νίκη ώστε ο Χαλκάνωρ να παραμείνει στην Γ' κατηγορία. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο Χαλκάνορα δεν υποτιμούν τις δυσκολίες του αγώνα αφού η ομάδα του ΑΣΙΛ εξασφάλισε την άνοδο της στη Β' κατηγορία, ωστόσο εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη η οποία θα τους κρατήσει στην κατηγορία. Ο προπονητής Κώστας Καλλής αμέσως μετά το τέλος του σημερινού αγώνα άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι το οποίο είναι μια κατηγορία. Στο πλευρό του Χαλκάνορα αναμένεται να βρεθούν και εκατοντάδες οπαδοί του".