“Τελικός στην Κερύνεια”

Την ευχαρίστηση του προς την ΠΑΕΕΚ για τη συνεργασία στο θέμα του γηπέδου του τελικού Κυπέλλου, εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Ακρίτας Χλώρακας, ενώ μεταξύ άλλων ευχήθηκε ο επόμενος τελικός να γίνει και πάλι μεταξύ τους, στην ελεύθερη Κερύνεια.

“Ενόψει του τελικού κυπέλλου μικρών κατηγοριών μεταξύ των ομάδων Ακρίτας Χλωρακας και ΠΑΕΕΚ Κερύνειας (8 Απριλίου 2015 16.00) θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ τις ΠΑΕΕΚ για την συνεργασία και την συνεννόηση του όπως διεξαχθεί ο τελικός στην Πάφο στο δημοτικό στάδιο Γεροσκήπου και καλούμε τον κόσμο της Πάφου να προσέλθει μαζικά να απολαύσει μια γιορτή ποδοσφαίρου με αθλητοπρέπεια και να χειροκροτήσει τον όποιον νικητή.

Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι πεδίο σύγκρουσης αλλά ανάπτυξης φιλίας και αδελφοσύνης.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο Ακρίτας Χλώρακας θα δεξιώσει όλη την αποστολή της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας την παραμονή του αγώνα όπου το Δ.Σ του Ακρίτα θα τιμήσει τον Αντιπρόεδρο του ΚΟΑ κύριον Κλεάνθη Γεωργιάδη για την πολυετή προσφορά του στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ευχή μας ο επόμενος τελικός να είναι μεταξύ των ίδιων φιναλίστ και ο αγώνας να διεξαχθεί σε ένα ελεύθερο Γ.Σ Πράξανδρος και μια ελεύθερη Κερύνεια.

Δ.Σ ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ”