Το ξέσπασμα των ποδοσφαιριστών του ΕΥΑΓΟΡΑ…

Μετά το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας της Π.Ο.Α.Σ.Π. και το τέλος του αγώνα Ποσειδώνας Γιόλου – Ευαγόρας Παλληκαρίδης (5-5)  οι ποδοσφαιριστές του Ευαγόρα ξέσπασαν στα αποδυτήρια τους. Όπως πληροφορηθήκαμε η επαναδραστηριοποιήμενη ομάδα του Ευαγόρα μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας της Π.Ο.Α.Σ.Π. και την άνοδο τους στην Α΄ Κατηγορία δέχθηκε ένα ανηλεή και υποχθόνιο πόλεμο καθώς το όνομα Ευαγόρας Παλληκαρίδης φαίνεται να ενοχλεί κάποιους…

Αποκορύφωμα του πολέμου που δέχθηκε η ομάδα ήταν η ένσταση που κατέθεσε το σωματείο της Άρμου για δήθεν αντικανονική (!) συμμετοχή του Ευαγόρα στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας όμως δεν έπεσαν σε αυτή την παγίδα έμεινα αφοσιωμένοι στους στόχους της ομάδας τους οποίους και εκπλήρωσαν. Το ξέσπασμα στα αποδυτήρια ήταν η δικαίωση όσων πίστεψαν σε αυτή την ιστορική ομάδα.

Ο πόλεμος που δέχθηκε η ομάδα συσπείρωσε ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Ευαγόρα και τις τελευταίες ημέρες όπως πληροφορούμαστε υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από αρκετούς φίλους της ομάδας όπως εμπλακούν στα διοικητικά  την νέα περίοδο ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου. Μεταξύ των ατόμων που εξέφρασαν την επιθυμία για να ενταχθούν στα διοικητικά της ομάδας είναι νεαρά άτομα που προέρχονται από παραδοσιακές οικογένειες πρώην παραγόντων του Ευαγόρα όπως επίσης και αρκετοί επιφανείς παφίτες.

Όπως πληροφορούμαστε  οι στόχοι του Ευαγόρα για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι πρωταγωνιστικοί  ενώ το προπονητικό τιμ θα ενισχυθεί με τον καταξιωμένο προπονητή Λάκη Αθανασίου ο οποίος μάλιστα κατέκτησε το κύπελλο Α΄Κατηγορίας της Κ.Ο.Π. με την δεύτερη ομάδα του Ευαγόρα το 1996.

 

Οσοι δεν φορεσατε ποτε την φανελλα του ΕΥΑΓΟΡΑ ειτε σαν φιλαθλοι ειτε σαν ποδοσφαιριστες ποτε δεν θα καταλαβετε τι πραγματικα σημαινουν αυτα τα 8 γραμμματα...ΕΥΑΓΟΡΙΤΕΣ δεν γιναμε ουτε για τα πρωταθληματα ουτε για τα κυπελλα ουτε για τις νικες αλλωστε οι πικρες που ζησαμε ηταν περισσοτερες απο τις χαρες. Γιναμε ΕΥΑΓΟΡΙΤΕΣ γιατι ο Ευαγορας περαν απο μια ποδοσφαιρικη ομαδα ειναι μια ολοκληρη ιστορια, ενα συμβολο αγωνα, ενα ιδανικο. Posted by Ioannis Karaolis on Sunday, 29 March 2015