Κυπελλούχος ο Αντρέας & Νίκος

Μετά από ένα ωραίο και ποιοτικό αγώνα, γεμάτο πάθος και δύναμη, αλλά πάντοτε μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας, η ομάδα Αντρέας & Νίκος Ονησιφόρου Κολοσσίου νίκησε με 2-1 την ομάδα του ΘΟΙ Αρχάγγελος Μοναγρίου στην παράταση και ανακηρύχθηκε Κυπελλούχος ΠΑΑΟΚ 2014-2015.

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 29/03/2015 στο Δημοτικό Γήπεδο Γερμασόγειας και το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και Παράγοντες των Αθλητικών Σωματείων Λεμεσού.

Το παιχνίδι που διεξήχθη ανάμεσα σε δυο σπουδαίες ομάδες και υπό τα βλέμματα πολλών φίλων και οπαδών και των 2 ομάδων, ικανοποίησε στο σύνολο του, ήταν ένας συναρπαστικός τελικός που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Ήταν ένας τελικός αντάξιος της ιστορίας και των 2 ομάδων. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σ’ όλη την διάρκεια του. Οι ομάδες ήταν σχεδόν ισοδύναμες. 

Οι προπονητές και των δυο ομάδων ήσαν αρκετά διαβασμένοι. Ο Χρύσης Χρυσοστόμου (Α&Ν Ονησιφόρου) και ο Πάρις Ευριπίδου (ΘΟΙ Μοναγρίου) φρόντισαν από την αρχή του αγώνα να εξουδετερώσουν τα δυνατά σημεία του αντιπάλου και τα κατάφεραν. Ωστόσο οι ατομικές ενέργειες των ποδοσφαιριστών δημιουργούσαν δύσκολες καταστάσεις στις εστίες των 2 τερματοφυλάκων, του Άγγελου Νικολάου και του Ιωάννη Σμίλα. Όμως και δυο τερματοφύλακες ήταν εξαιρετικοί και κυριάρχησαν στα τετράγωνα τους. Ιδιαίτερα ο τερματοφύλακας του Α&Ν Ονησιφόρου Άγγελος Νικολάου έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις.

Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα ΘΟΙ Μοναγρίου με τον Ιωάννη Κλεάνθους  και η ομάδα του Α&Ν Ονησιφόρου ισοφάρισε με τον αρχηγό της Γιώργο Ιωάννου.

Η αγωνία των Προπονητών, των Ποδοσφαιριστών, των Παραγόντων και των οπαδών των δυο Σωματείων, έφτασε στο απόγειο της ιδιαίτερα στο Β΄ Ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν πολλές δυνάμεις στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες όμως δεν τα κατάφεραν. 

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Χαράλαμπου Θεοδώρου έστειλε τις δυο ομάδες στην παράταση με το σκορ να μένει 1-1.

Η παράταση κύλησε σε έντονους ρυθμούς και η αγωνία μεγάλωνε. Οι δυο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο τα νότα τους, πρώτιστα να μην δεχθούν γκολ και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να διασπάσουν τις καλά οργανωμένες άμυνες. Τελικά το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του Κολοσσίου το πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ  ο Κυριάκος Ηλιάδης. Του φάουλ προηγήθηκε η αποβολή του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Παναγιώτου (ΘΟΙ Μοναγρίου) ο οποίος ανέτρεψε ως τελευταίος ποδοσφαιριστής τον σκόρερ Κυριάκο Ηλιάδη.

Το τελικό σφύριγμα του Διαιτητή βρήκε τους Ποδοσφαιριστές,  Προπονητές, Παράγοντες και τους οπαδούς του Σωματείου να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς αφού στέφτηκαν μετά από ένα σπουδαίο αγώνα Κυπελλούχοι ΠΑΑΟΚ 2014-2015.

Η ομάδα του Σωματείου Αντρέας & Νίκος Ονησιφόρου Κολοσσίου είναι η νέα Κυπελλούχος ΠΑΑΟΚ.

Απονομή Τροπαίων

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον Διαιτητή του αγώνα Χαράλαμπο Θεοδώρου και στους Βοηθούς του Κωνσταντίνο Φούττη και Κυριάκο Βασιλείου από τον Πρόεδρο της ΠΑΑΟΚ κ. Αντρέα Γαβριήλ.

Απονομή του τροπαίου στην Κυπελλούχο και στην Φιναλίστρια Ομάδα από τον Πρόεδρο της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνο Τιμοθέου.

Για την Φιναλίστρια Ομάδα του ΘΟΙ Μοναγρίου το τρόπαιο και τα αναμνηστικά μετάλλια παρέλαβε ο αρχηγός Γεώργιος Αδάμου.
 
Για την Κυπελλούχο Ομάδα το τρόπαιο και τα αναμνηστικά μετάλλια παρέλαβε μέσα από έξαλλους πανηγυρισμούς ο αρχηγός της Ομάδας Γεώργιος Ιωάννου.

Τον αγώνα Κυπέλλου καθώς επίσης και όλους τους αγώνες της ΠΑΑΟΚ, αθλοθετεί η φίλαθλος Εταιρεία Κ.Ε.Ο.

Οι Ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο για το εκπληκτικό θέαμα που έδωσαν σε μια τιτανομαχία 120 λεπτών στο γήπεδο όσο και για την θερμή και εγκάρδια ατμόσφαιρα αλλά και τον επαγγελματισμό τους και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν κατά την διάρκεια του μεγάλου Τελικού αλλά πρώτιστος κατά την διάρκεια της απονομής των Τροπαίων.  

Από τους Κυπελλούχους κορυφαίοι ήταν ο Άγγελος Νικολάου, Γεώργιος Ιωάννου, Κυριάκος Ηλιάδης, Κ. Στυλιανούδης και Alex Lazar.

Από τους Φιναλίστ κορυφαίοι ήταν ο Ιωάννης Κλεάνθους, Μάριος Κωνσταντίνου, Λεωνίδας Τούμπας και Σάββα Χρίστος.

Συνθέσεις Ομάδων

Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου
Χ. Χρυσοστόμου (Προπονητής)

Α. Νικολάου, Χ. Καρεκλάς, A. Lazar, Κ. Ηλιάδης, Γ. Ιωάννου, Ι. Θεοδούλου (Η. Σιδερά), Κ. Στυλιανούδης (Γ. Δημητρίου), Μ. Στυλιανού, Χ. Σπύρου, Α. Κωνσταντίνου, Σ. Κωνσταντίνου (Α. Ιωάννου).

Αναπληρωματικοί: Π. Κουμπαρή, Χ. Χρίστου, Κ. Κίρλαππος

ΘΟΙ Αρχάγγελος Μοναγρίου
Π. Ευριπίδου (Προπονητής)

Ι. Σμίλας, Γ. Αδάμου, Α. Σωτηρίου, Η. Ηροδότου, Α. Παναγιώτου, Σ. Λάμπρου (Σ. Δημητρίου), Λ. Τούμπας (Μ. Ιωαννίδης), Ι. Κλεάνθους, Χ. Σάββα, Μ. Κωνσταντίνου, Ι. Κοϊνάς (Ν. Ιωαννίδης).