Αισιοδοξία στο Χαλκάνορα

«Θα τα δώσουμε όλα την ερχόμενη Παρασκευή για να κερδίσουμε το ΑΣΙΛ και να πετύχουμε την παραμονή μας στη Γ’ κατηγορία» δήλωσε ο προπονητής του Χαλκάνορα Κώστας Καλλής ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα του με ότι καλύτερο διαθέτει.

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η ομάδα του ΑΣΙΛ έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στη Β’ κατηγορία και όσοι παρακολουθούν τις μικρές κατηγορίες θεωρούν ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

«Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες του αγώνα. Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη. Αντίθετα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας. Αισιοδοξώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε» είπε ο κ. Καλλής ο οποίος με την ευκαιρία συνεχάρη την ομάδα της Λύσης για την πανηγυρική της άνοδο στη Β’ κατηγορία.

«Ο Χαλκάνωρ πιστεύω ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται σήμερα. Έχουμε καλό σύνολο και από συγκυρίες φθάσαμε σε αυτό το σημείο. Ελπίζω πως έστω και την υστάτη θα τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή».  

Στο «Γρηγόρης Αυξεντίου» αναμένεται να βρεθούν και εκατοντάδες φίλοι του Χαλκάνορα οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους να πετύχει το τρίποντο το οποίο θα αποτελέσει σφραγίδα για παραμονή της στην κατηγορία.