Αποφάσεις για τον τελικό

Όπως ανακοίνωσε η ΠΟΑΣΠ, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα τον τελικό του Κυπέλλου της Ομοσπονδίας ο οποίος θα διεξαχθεί τη Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και ώρα 4.00μμ στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου.

Στη σύσκεψη της οποίας προέδρευσε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΠ κ. Παναγιώτης Παφίτης παρακάθισαν οι πρόεδροι των δύο σωματείων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, Χαράλαμπος Αχιλλέως για ΚΟΛΩΝΗ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F. C. και Νεόφυτος Χρίστου για Α. Σ. ΜΑΝΔΡΙΩΝ, ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΑΣΠ Σάββας Παυλικκάς και ο εκπρόσωπος τύπου Πρόδρομος Προδρόμου.

Στη σύσκεψη επικράτησε πάρα πολύ καλό κλίμα, ακούστηκαν εισηγήσεις από τα δύο σωματεία και την Ομοσπονδία και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Η είσοδος των φιλάθλων στις κερκίδες του σταδίου θα είναι ελεύθερη.

Θα γίνει διαχωρισμός των φιλάθλων στις κερκίδες. Θα υπάρχουν 2 άτομα ασφαλείας οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι τόσο για το διαχωρισμό όσο και για τη τάξη στις κερκίδες.

Θα γίνει σημαιοστολισμός του γηπέδου με σημαίες των δύο σωματείων και της ΠΟΑΣΠ

Θα αναρτηθούν οι σημαίες των δύο σωματείων της Ομοσπονδίας, της ΣΤΟΚ και τα ΚΟΠ

Στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να εισέλθουν κρατώντας πανό με σύνθημα <ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ>

Θα γίνει αναφώνηση των ενδεκάδων και των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με τις ακόλουθες στολές. ΚΟΛΩΝΗ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F. C. Φανέλα: Μπλε, Παντελονάκι: Μπλε, Κάλτσες: Μπλε και Α. Σ. ΜΑΝΔΡΙΩΝ Φανέλα: Κίτρινη, Παντελονάκι: Κίτρινο, Κάλτσες: Κίτρινες.

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει δεξίωση στο χώρο έξω από το γήπεδο.

Θα υπάρξει βιντεογράφηση όλου του αγώνα.