"Γίνε ο 12ος παίκτης"

Η ΠΑΕΕΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας και τους Κερυνειώτες γενικότερα να δώσουν το παρόν τους στον τελικό κυπέλλου με τον Ακρίτα και να σπρώξουν τους παίκτες στην κατάκτηση...

"Την Τετάρτη, 8.4.2015, διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο Γεροσκήπου ο τελικός Κυπέλλου, COCA-COLA,  Γ&Δ κατηγορίας, μεταξύ της ΠΑΕΕΚ και του  ΑΚΡΙΤΑ ΧΛΩΡΑΚΑΣ.

Καλούμε τους Κερυνειώτες και Φίλους της Κερύνειας που διαμένουν στη Λευκωσία, Λεμεσό και ιδιαίτερα στην Πάφο, να δώσουν μαζικά το παρόν τους και να αποτελέσουν το 12ο παίκτη στο γήπεδο. Η ΠΑΕΕΚ έχει ανάγκη της υποστήριξης των Κερυνειωτών και φίλων ώστε να φέρουμε το Κύπελλο στο προσωρινό μας Γήπεδο ΚΕΡΥΝΕΙΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Κατάκτηση του Κυπέλλου θα δώσει τη μεγάλη ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται η ΠΑΕΕΚ  στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλεται για ανάκαμψη της ομάδας και επιστροφής της στη Β κατηγορία.

Για τη μεταφορά φιλάθλων απο τη Λευκωσία θα αναχωρήσουν Λεωφορεία από το  Γήπεδο Κερύνεια Επιστροφή  στις 13.00 ακριβώς. Το μεταφορικό κόστος θα είναι €7.

Είναι απαραίτητο οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο κινητό τηλ. 99439019, μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ ώστε να γίνουν οι τελικές διευθετήσεις με Λεωφορεία".