Αρνητική απάντηση από ΚΟΠ

Με ανακοίνωση, η διοίκηση του ΑΣΙΛ ενημερώνει πως έλαβε αρνητική απάντηση από την ΚΟΠ, για διεξαγωγή του αγώνα με τον Χαλκάνορα το Σάββατο ή την Κυριακή.

Η ανακοίνωση

"Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από φίλους της ομάδας μας για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα της τελευταία αγωνιστικής, το Συβούλιο μας προχώρησε σε σχετικό αίτημα προς την Ομοσπονδία (βλ. ανακοίνωση πιο κάτω) με την οποία αιτήθηκε την διεξαγωγή του αγώνα στο Σ,κ.

Η απάντηση της ΚΟΠ ήταν ότι δεν ήταν δυνατόν να γινούν όλοι οι αγώνες Σάββατο ή Κυριακή και ως εκ τούτου αποφαίστηκε η 26η αγωνιστική να διεξαχθεί αύριο. 3/4/2015 και ώρα 3:30μμ.

Ακολουθεί η επιστολή του ΑΣΙΛ προς την Ομοσπονδία:

Γενικό Διευθυντή
Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) 
Αχαιών 10, 
2413 Έγκωμη
Λευκωσία
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Κύριε,
Θέμα: Ημέρα Διεξαγωγής 26ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας 2014-2015

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που οδήγησαν την Ομοσπονδία στην απόφαση για μεταφορά των αγώνων Γ’ κατηγορίας από Σάββατο σε Παρασκευή και εάν αυτοί ήταν τόσο ανυπέρβλητοι.

Εκείνο που σημειώνουμε είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας ήταν και είναι τόσο ανταγωνιστικό που έχει οδηγήσει σε μια τελευταία αγωνιστική φωτιά με κορυφαίο ενδιαφέρον, χωρίς αδιάφορο παιχνίδι. Σαν αποτέλεσμα αναμέναμε μεγάλη προσέλευση φιλάθλων σε όλους τους αγώνες της κατηγορίας.

Η απόφαση σας έχει δυστυχώς ανατρέψει τα πάντα και το βέβαιο είναι ότι τώρα οι αγώνες θα διεξαχθούν μπροστά σε άδειες κερκίδες αφού η ώρα και η μέρα είναι εργάσιμες. Με αποτέλεσμα όχι μόνο να υποστούμε οικονομική ζημιά αλλά και να στερήσουμε από τόσο κόσμο που θέλει από του να παραστεί και να στηρίξει την ομάδα του.

Παρακαλούμε θερμά όπως επανεξετάσετε το θέμα και εάν υπάρχει έστω 1% πιθανότητα να επανέλθουν οι αγώνες το Σάββατο να προχωρήσετε σε αλλαγή της απόφασης. Εάν δεν είναι εφικτό Σάββατο εισηγούμαστε όπως οι αγώνες γίνουν Κυριακή που επίσης δεν είναι εργάσιμη.

Αναμένουμε την άμεση και θετική ανταπόκριση σας".