"Σίγουρα 4-5 κινήσεις"

Ο Στέλιος Στυλιανού πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία με την ΜΕΑΠ από τότε που ανέλαβε την ομάδα και τώρα ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τα πρώτα βήματα του προγραμματισμού.

Ο κ. Στυλιανού ανέφερε στο www.kerkida.net: "Εγώ ήμουν στην ομάδα για έντεκα αγώνες και κάναμε μια καλή πορεία, φτάνοντας μέχρι την 4η θέση. Είναι μια υγιής κατάσταση, υπάρχουν καλές συνθήκες. Τώρα έμειναν μόνο τυπικά οι υπογραφές για να συνεχιστεί η συνεργασία αφού δώσαμε τα χέρια. Η ΜΕΑΠ είναι ομάδα με μέλλον αφού έχει και το γήπεδό της. 

Όσο για τον προγραμματισμό, σίγουρα θέλουμε να κρατήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ γιατί έχουμε παίκτες έμπειρους που έπαιξαν σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία και μπορούν να μας βοηθήσουν. Παράλληλα έχουμε και ταλαντούχους νεαρούς και θα κάνουμε ένα καλό κράμα. Όμως θα γίνουν προσθαφαιρέσεις, πιστεύω γύρω στις 4-5 κινήσεις θα γίνουν σίγουρα, πάντα μέσα στα οικονομικά πλαίσια του σωματείου. Πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε καλούς ποδοσφαιριστές, αν και έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα".