Αποφάσεις για Α’Κατηγορία ΣΤΟΚ

Όπως ήταν ήδη γνωστό, το φετινό Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας ήταν το τελευταίο.

Από την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 υλοποιείται προηγούμενη απόφαση για κατάργηση του Πρωταθλήματος Δ’ Κατηγορίας και οι ομάδες που θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό, θα αγωνιστούν  στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Στην χθεσινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ αποφασίστηκε όπως  Ομοσπονδία βοηθήσει την ΣΤΟΚ στη λειτουργία του νέου Πρωταθλήματος κατά τον πρώτο του χρόνο, προκειμένου να αποφευχθούν λειτουργικά προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Υπενθυμίζεται επίσης πως η Α’ Κατηγορία ΣΤΟΚ θα εκπροσωπείται με ένα άτομο στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ καθώς και στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ως παρατηρητής, όπως ήταν μέχρι τώρα οι εκπρόσωποι της Δ’ Κατηγορίας.

Επιτροπή με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Γιώργο Κούμα, στην οποία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Δ’ Κατηγορίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ κ. Μιχάλης Χριστοφή, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς και ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνος Τιμοθέου θα αποφασίσει για τις παραμέτρους διεξαγωγής του νέου Πρωταθλήματος.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠ